Касите за плащане на ток ще работят в петък, 4 март

Касите за плащане на ток ще работят в петък, 4 март

EVN България информира, че в петък (4 март 2016 г.) в клонове на „Български пощи” ЕАД ще работят дежурни каси за заплащане на консумирана електроенергия. В гр. Смолян – на бул. „България“ 18, от 09:00 ч. до 13:00 ч.

В събота (5 март 2016 г.) и неделя (6 март 2016 г.) касовите салони ще работят с традиционното си работно време за съботни и неделни дни.

Клиентите на EVN България могат да използват и интернет платформа за проверка и плащане на консумирана енергия „ЕVN Онлайн плюс”: https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx EVN България предлага и безплатни услуги за SMS или имейл известяване:

o Информация за стойността на месечната фактура – веднага след нейното издаване.

Известяването съдържа информация за срока на отчитане, консумираните киловатчасове, дължима сума и краен срок за плащане.

o Известяване за просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Известяването се получава най-малко 3 дни преди прекъсването, което значително намалява риска от пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това прекъсване на захранването.

Вирни се горе