Кафе - ресторант "At Home" отвори врати в Смолян

Кафе - ресторант "At Home" отвори врати в Смолян

На празничния 22-ри септември в Смолян отвори врати Кафе – ресторант “аt Home”

С изискан коктейл семейство Аделина и Мирослав Фисински посрещнаха тази вечер приятели и гости в новият си ресторант “аt Home”, който е на мястото на бившия “Витошка” в Смолян.

С появата на бял свят на малката им дъщеричка Яна се родила идеята за новата придобивка. Семейството закупило имотът и решило да предложи на жителите и гостите на града приятно и уютно място, в което клиентите да се чувстват като у дома. Три месеца отнема цялостното преобразяване на интериора. Той е в стил винтидж, смесен с модерно излъчване.

“Идеята е да създадем уютна обстановка, от която клиентите да се чувстват удовлетворени. За нас всеки един посетител е важен и с отношението си ще се постараем да покажем, че е такъв, каза собственичката Ади. Заведението ще предлага няколко иновативни неща, като например в обедното меню ще бъде включена 90-дневната диета, а клиентите ще могат да се абонират за седмично или месечно меню. Ще предлагаме продукти от местни производители, които са екологично чисти и освен, че ще ги използваме при приготвянето на ястия, ще ги предлагаме ако желаят нашите клиенти да си закупят от тях, за да стимулираме родното производство и качествените храни. За всички изтънчени ценители на кафявата напитка, която събужда сетивата ни всяка сутрин и дава един прекрасен старт на деня ни, ще предлагаме няколко вида ароматно кафе. Ще има и разнообразни десерти, добро обслужване и приятна атмосфера. Освен това тук може да празнувате рождени дни или семейни партита”, разказа още Ади.

На откриването тази вечер присъстваха кметът на Община Смолян Николай Мелемов, зам.-кметът Маррин Захариев, кметът на Девин Красимир Даскалов, бизнесмени, общественици и приятели на семейство Фисински.

Екипа на SmolyanNews.com пожелава на семейство Фисински още много успешни проекти и доволни клиенти!

Вирни се горе