Инцидент в Смолян! Бизнесмен пострада тежко

Инцидент в Смолян!  Бизнесмен пострада тежко

Известен бизнесмен от Смолян пострада при тежък инцидент, днес около 15.15 ч. на Главна пътна комуникация до складовете в кв.Райково, съобщи за SmolyanNews.com старши комисар Николай Димов -директор на ОД МВР.

“20-годишна жена от село Кутела, губи контрол над управлявания от нея автомобил “Фолксваген Поло” на дясна крива и помита качващият се в този момент в своя автомобил бизнесмен Асен П.Асенов”, съобщи комисар Димов. При удара тежко е пострадал Асенов, на който е откъсната част от левия крак и е извършена ампутация, а другият крак е с множество фрактури, съобщи директорът на полицията. Пострадалият е транспортиран незабавно от екип на Спешна помощ в МБАЛ Смолян, където е извършена операция. Състоянието му е шоково, заради кръвозагубата. Настанен е в ОАРИЛ в болницата в Смолян. Ще му бъдат направени и допълнителни изследвания и прегледи, съобщиха от здравното заведение. Борят се за живота му.

На мястото на инцидента е пристигнал и екип на ОДМВР, направен е оглед и е образувано досъдебно производство, посочи още шефът на полицията.

Вирни се горе