Имоти на длъжници ще продава през септември НАП в Смолян

Имоти на длъжници ще продава през септември НАП в Смолян

Едноетажна масивна сграда, заедно с терен от близо 2 декара в родопското село Беден, местност “Студена вода”, пускат на търг публичните изпълнители от Смолян. Имота е на около 12 километра от Пампорово, в район богат на природни забележителности, девствени гори, лечебен климат и естествен извор на вода. Началната тръжна цена е 28 000 лв., съобщиха от офиса на НАП в Смолян. Търгът ще се проведе на 19 септември 2012 г. в сградата на офис – Смолян.

Обектът е на Смолянска фирма, която има данъчни и осигурителни задължения към бюджета, които ще бъдат погасени именно с приходите от продажбата, поясниха от данъчното.

От началото на година досега от 24 търга, проведени в НАП Смолян, са постъпили 22 000 лв. В отделен търг, отново през месец септември публични изпълнители от Смолян, предлагат богато и атрактивно оборудване на друг длъжник от региона, включващо холови гарнитури, хладилни витрини, шезлонги и сушилня за дрехи, марка ELECTROLUX. Телеманите пък могат да наддават за два телевизора марка SAMSUNG и DVD NEO.

Условията за провеждането на търговете с тайно наддаване и списък с подробно описание на сградите и оборудването, са побликувани на страницата на НАП в интернет на адрес www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там могат да бъдат разгледани сроковете за огледи, подаване на документи и внасяне на депозит, както и координати на публичните изпълнители от НАП, отговарящи за всяка от продажбите.

Вирни се горе