Граждански протест срещу произвола на монополите

   Граждански протест срещу произвола на монополите

Гражданско движение за национално единство и спасение организира протестен митинг в София под надслов: „Да спрем произвола на монополите! Днес?” Това е поредната проява която е част от Национална гражданска инициатива. Целта е българите да заяват открито гражданската си позиция и желание да се подобри

качеството на обслужване и прозрачността на действие от страна на монополистите – електроснабдяване, водоснабдяване и топлофикация.

Шествието ще тръгне от пл. Света Неделя и ще се отправи към Народния театър ”Иван Вазов”. Протестът ще бъдат предвождан от каруца с триглава ламя – символ на алчните монополисти.

Пред театъра недоволните от некачествените услуги ще изградят инсталация от повредени електроуреди, крушки, кранове, радиатори. В хода на инициативата веча са събрани и над 230 хиляди подписа срещу произвола на монопола.

От гражданското движение за национално единство уточниха, че по този начин хората заявяват категорично че е крайно време да има прозрачно формиране на цените ,европейско качество на услугите и твърда намеса от страна на държавата, която да защити интересите на потребителите

Вирни се горе