ГЕОРГИ ХРИСТОВ в СМОЛЯН с грандиозен биографичен концерт

ГЕОРГИ ХРИСТОВ в СМОЛЯН с грандиозен биографичен концерт

ГЕОРГИ ХРИСТОВ излиза пред публиката в СМОЛЯН със своята искрена изповед „МОЯТ ПЪТ…” на 21 март от 19:00 ч. в РДТ „Николай Хайтов”. Това е биографичен концерт-спектакъл, в който големият български изпълнител ще предаде в песни своя житейски път от началото до голямата сцена.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо. На сцената Георги Христов излиза със своя оркестър, за да представи един грандиозен концерт-спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция. 

Впечатляващият концерт Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки Ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското, което взривява залите от вдъхновяваща емоция.

Обичаният изпълнител стартира национално турне „МОЯТ ПЪТ…”, което е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена. Смолянската публиката ще има честа да се насладят на един от най-големите гласове в бългаската музика.

БИЛЕТИ: в Билетен център на бул. „България” № 32 /до „Здравец”/,

РЕЗЕРВАЦИИ на 0877 1186 84 и 0879 69 72 07

Специално интервю с ГЕОРГИ ХРИСТОВ за за читателите на SmolyanNews.com https://www.smolyannews.com/news/intervyu/georgi-hristov-tryabva-da-napravim-z hivota- si-tsveten-da-badem-po-dobri-i-da-si-kazvame-obicham-te

Вирни се горе