Форум „Младежки инициативи, предприемачество и устойчивост” ще се проведе в Смолян

Форум „Младежки инициативи, предприемачество и устойчивост” ще се проведе в Смолян

Форум „Младежки инициативи, предприемачество и устойчивост” ще се проведе в Смолян,съобщиха от Сдружение “Нови хоризонти”.

Народно читалище „Бъдеще сега” и Сдружение „Нови хоризонти” Смолян организират форум без граници за инициативни, предприемчиви и устойчиви младежи. Форумът е част от проекта „Партньорство за образование на открито и опазване на околната среда – 4-та фаза – FIT AND GREEN“ на Бъдеще сега и проекта „Младите и бизнесът” на Нови хоризонти.

„Младежки инициативи, предприемачество и устойчивост” ще разтърси Историческия музей в Смолян на 12 май от 16.00 часа. Младежкото събитие на месеца ще се случи сред невероятната природна изложба на фотографа Емил Енчев.

В първата част на форума ще има презентации за устойчиви бизнес идеи и светли примери на младежи от Англия, Македония, Албания и България. Успели в кариерата, живота и бизнеса си млади хора ще разкажат за своя опит и препятствия по пътя. Ще се обменят идеи за устойчив бизнес с използване на природните дадености. Професионален бизнес трейнър ще даде възможност да се научи как да представяме себе си и идеите си само за 3 минути.

Във втората част на идейното младежко събитие заедно с всички агенти от държавите участнички и младежи от цяла България ще се работи по групи върху няколко предизвикателни казуса.

След края на събитието всички участници са поканени на избухване в неформална среда.Създаването на контакти и партньорства е едно от най-важните неща в бизнеса.

Поканени са всички младежи от Смолян на една различна младежка среща. Участието е свободно и с усмивка!

Вирни се горе