Folklore Ensemble "Rhodopa"

Folklore Ensemble "Rhodopa"

Написано от Вас

За всички, които спекулират с репертоара на ансамбъл “Родопа” и тиражират необходимостта от нов репертоар и нов директор, и за тези, които се опитват да търсят слабости в худ.-творческо ръководство и мениджмънт на Мария Кисьова:

Ансамбъл “Родопа” не е имал нов репертоар от 15 години. В рамките на 1 година, от встъпване в длъжност, гл. худ. ръководител и директор Мария Кисьова изгради нов, привлекателен имидж на ансамбъла, привлече творци от цяла България, с които създaдe нов репертоар – това, което досега никой не бе успял да направи за ансамбъл “Родопа” през последните 15 години.

За тези, които се опитват да спекулират с мениджмънта и рекламната дейност на Мария Кисьова: Интересът към ансамбъл “Родопа” се повиши многократно през последната 1 година на национално и международно ниво, от встъпване в длъжност на Мария Кисьовa. Новият облик и репертоар на ансамбъла, рекламната дейност и координация на Мария Кисьова, бяха причина за многобройните покани за платени участия в Пловдив, Варна, Шумен, Враца, Козлодуй, Преслав, Разград; Световен фолклорен фестивал в Билингам-Англия, Международен фолклорен фестивал в Шaген-Холандия – нещо, което не се е случвало на ансамбъл “Родопа” през последните 15 години. Тези участия не бяха реализирани поради невъзможността на общината да финансира пътуването на ансамбъла.

Още подробности,коментари и видео на https://www.facebook.com/photo.php?v=224280917728697

Вирни се горе