EVN ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден

EVN ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден

Дружеството ще осигури постоянно присъствие на дежурни групи в областните градове в Югоизточна България на 12 май 2013 г.

Във връзка с предстоящите парламентарни избори на 12 май 2013 г. EVN България информира, че дружеството ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден. Всички аварийни групи са в готовност да предприемат необходимите мерки за възстановяване на електрозахранването по места, в случай на необходимост, съобщиха от дружеството.

В изборния ден във всички областни градове в Югоизточна България дружеството ще осигури постоянно присъствие на допълнителен брой свои екипи с цел бърза реакция за отстраняване на евентуални повреди. Налице ще бъдат съответните дежурни екипи и в по-малки населени места.

Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

Вирни се горе