175 клиенти на енергото от Златоград ще имат промяна в отчитане за ноември

175 клиенти на енергото от Златоград ще имат промяна в отчитане за ноември

EVN България продължава процеса по модернизация на отчитането на електроенергията за битови и малки стопански клиенти. Той стартира още през 2008 г. с цел повишаване на ефективността и подобряване на качеството на услугата.

В тази връзка за някои клиенти през ноември 2012 г. ще настъпи еднократна промяна в графика за отчитане на консумираната електроенергия. С оглед на това е възможно само за ноември 2012 г. отчетният период за някои от клиентите да обхваща по-кратък или по-дълъг период от време от предвиденото в Общите условия на дружеството (около 30 дни). По-късите или по-дълги периоди на отчитане ще бъдат само за периода от 1-ви ноември до 30-ти ноември 2012 г. При последващите месечни отчитания отчетният период ще продължи да бъде около 30 дни (както е предвидено в Общите условия), съобщиха от дружеството.

Еднократната промяна в област Смолян ще обхване 175 клиенти от Златоград.

Заплащането на консумираната през ноември 2012 г. електроенергия ще се извършва през декември 2012 г. Установените от дружеството срокове за заплащане остават непроменени:

• I група – от 1-во до 15-то число на месеца

• II група – от 11-то до 25-то число на месеца.

Всеки един клиент може да види конкретния срок, за който е отчетена неговата консумация на електроенергия в издадената от дружеството фактура.

С цел максимално доброто информиране на клиентите, EVN България ще уведоми писмено всеки един клиент за промяната. Допълнително всеки клиент може да се информира и на денонощен телефон 0700 1 7777, както и на място в обслужващия EVN Офис, допълниха от енергийното дружество.

Вирни се горе