EVN България обновява системата си за обработка на данни през май

EVN България обновява системата си за обработка на данни през май

Поради техническите дейности няма да са възможни плащания на фактури за консумирана енергия в периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда).

Обслужването на клиенти, лично, по телефон и имейл, също ще бъде затруднено, като ще има възможност само за общи консултации и получаване на документи в офисите на компанията.

EVN България напомня, че във връзка с техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни, няма да са възможни заплащания на фактури за консумирана енергия за периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда). В посочения период няма да са възможни плащания нито на каси на „Български пощи“ ЕАД, нито по банков път или интернет.

Дейността на EVN офисите в посочения период ще бъде с ограничени функции като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка съветваме клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок. В телефонния център клиентите ще могат да получават също само ограничена консултация и информация.

Периодът за обновление на системата е избран така, че да обхване основно неработни дни с цел да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

Вирни се горе