Добротворството в подкрепа на медиците на първа линия продължава!

 Добротворството в подкрепа на медиците на първа линия продължава!

Едно от най-ценните качества на родопчанина е голямото му топло сърце. Благотворителността е начин на живот в планината – да помагаме, да създаваме блага, да бъдем полезни. Добротворството в подкрепа на медиците на първа линия продължава.

“Учебният ресторант на Смолянска професионална гимназия по туризъм „Никола Й. Вапцаров” – Смолян отново е зареден с екологични хранителни продукти, този път дарени от земеделски производители от гр. Девин и с. Гьоврен. Посланието, само по себе си, красноречиво говори за съпричастност и благодарност към хората в бели престилки. Продуктовият набор и финансови ресурси за новото седмичното меню предостави ДФ „Земеделие”- Смолян. Не спират дарителските акции. Готови да дарят са хора с „големи сърца” от цялата област”, съобщи директора на училището Антоанета Караджова.

В дарителската кампания „Топъл обяд” се включиха и огнеборците от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Смолян. Пресни месни продукти предостави г-н Арменков. Благодарим и на зам. областния управител г-н Адриан Петров, който осигури екологично чисти витаминозни храни, посочи още тя. Смолянска професионална гимназия по туризъм и строителство „Никола Й. Вапцаров” продължава да реализира тази „кауза на доброто”, като приготвя вкусен питателен обяд за медиците от МБАЛ „Братан Шукеров”- Смолян. “Радваме се, че „щафетата се пое” и благотворителеността се поддържа от професионални гимназии по туризъм в цялата страна, което показва отговорност на обществото в трудни времена, за да успеем заедно”, заяви Антоанета Караджова.

Вирни се горе