Днес стартираха областните олипмиади

Днес стартираха областните олипмиади

Днес стартираха областните кръгове на олимпиадите по химия и опазване на околната среда и математическа лингвистика. Те ще се проведат в ОУ „Проф. д-р Асен Златаров”. В 9.00 часа започна олимпиадата по немски език, домакин на областния кръг е ГПЧЕ „Иван Вазов” – Смолян. От 14.00 часа, ОУ „Проф. д-р Асен Златаров” ще домакинства на олимпиадата по астрономия.

Утре, 24 февруари в 9.00 часа започва олимпиадата по английски език в ГПЧЕ „Иван Вазов”, а от 14.00 часа в ПГТТ „Христо Ботев” ще се проведе олимпиадата по физика.

Следващия ден – 25 февруари ПМГ „Васил Левски” ще е домакин на две олимпиади. От 9.00 часа започва областният кръг на олимпиадата по математика, а от 14.00 часа ще се проведе олимпиадата по биология и здравно образование. СОУ „Отец Паисий” – Смолян също ще е домакин на два областни кръга на 25 февруари. В 9.00 часа започва олимпиадата по философия, а от 14.00 часа ще се проведе олимпиадата по история и цивилизация. Отново на 25 февруари, но от 10.00 часа СОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Смолян ще бъде домакин на олимпиадата за начален етап на образование „Знам и мога”.

Вирни се горе