ДНЕС - Чепеларе се срещна с хора с увреждания в общината

ДНЕС - Чепеларе се срещна с хора с увреждания в общината

КС на ДНЕС – Чепеларе организира среща с хората с увреждания от община Чепеларе послучай празниците. Инициативата се проведе в пенсионерския клуб на града. На срещата, която премина много вълнуващо, присъстваха представители на общинската администрация.

Областният координатор на Движението Ралица Данчева запозна присъстващите с основните приоритети и цели на Гражданско движение ДНЕС и сподели за първите сериозни успехи, свързани с приетите промените в ЗЕС.

Чепеларци споделиха, че са хора с позиции и приветстват инициативите на Движението. Общинския координатор Мария Кутрянска поздрави хората с новата година, а другите членове на КС – Милена Меркова и Йордана Пичурова подканиха присъстващите да станат членове на ГД ДНЕС, като разказаха за възможностите за защита на правата на гражданите от произвола на монополите и за мониторинг на изпълненито на обещанията на политиците на местно и национално ниво.

Повечето хора попълниха заявления за членство в ДНЕС. Тържеството продължи с добро настроение на блок-маса, на която любезните домакините бяха приготвили пити с късмети, родопски клин и други изкушения.

Вирни се горе