Директорът на ОУ „Иван Вазов” – Смолян, Росица Лакудова получи награда от Синдикалния съвет на СБУ

 Директорът на ОУ „Иван Вазов” – Смолян, Росица Лакудова получи награда от Синдикалния  съвет на СБУ

На проведения 36 Синдикален съвет на СБУ в София наред с разглеждане на важните за нашето време проблеми бяха връчени и награди, информира Мария Жайгарова, областен координатор на Синдиката на българските учители в Смолянска област.

Наградите са от националните конурси „Синдикалист на годината” и „Най-добър социален партньор – директор на учебно заведение”, в които имаще номинирани участници от Смолянска област. Като синдикалист бе отличена Васка Пасклалева – председател на общинската организация на СБУ в Чепеларе.

За наша най-голяма радост за социален партньор-директор бе наградена Росица Лакудова – директор на ОУ„Иван Вазов” – Смолян., сподели Мария Жайгарова. Под ръководството на директора Лакудова училището бележи трайни успехи не само като резултати на външните оценявания, а и с новаторските идеи, които намират реализация в работата на учителския колектив. Наградата й бе връчена от Пламен Димитров – президент на КНСБ. Смолянското областно ръководство на Синдиката на българските учители пожела на наградените здраве и неуморен труд за завоюване на нови успехи!.

Вирни се горе