Деца от Смолян отвориха сърцата си за една хуманна кауза

Деца от Смолян отвориха сърцата си за една хуманна кауза

На 26.03.2010г. се проведе благотворителен концерт под надслов „От деца за деца” за набирането на средства за лечението на Любен Кузманов- Любчо от Смолян,съобщиха от община Смолян.

Около 130 деца участваха в програмата на концерта от ОДМЦ, V ОУ,IСОУ, VI ОУ,VII СОУ,IIОУ,чит-ще „Кирил Маджаров”, чит-ще „Орфееви гори”, клуб „Фен 85” и със специалното участие на Златина Узунова и Петър Янев от ДА”Родопа”. За тази благотворителна инициатива децата- кръжочници към ОДМЦ, започнаха подготовка един месец по-рано. Идеята за концерта бе дадена от самите тях и всички които работиха за традиционната великденска изложба решиха да подкрепят тази идея, като пуснат за предварителна продажба изработените от тях рисувани яйца преди и по време на концерта.

В края на концерта събраната сума от 1535,36 лева бе връчена на семейството на Любчо. За пореден път децата на нашия град отвориха сърцата си за една хуманна кауза, което се видя в очите на една трогната и силно развълнувана майка. Със сълзи на очи тя благодари и изказа своята признателност към всички в залата.

Вирни се горе