Десет години SmolyanNews.com

Десет години SmolyanNews.com

Преди десет години, на 1 юни 2009 г., в интернет пространството с домейн Смолян нюз, започна своята дейност една от първите интернет медии в област Смолян – сайтът SmolyanNews.com

Днес, десет години по-късно сайтът, вече е електронна медия с многобройна читателска аудитория. Години на интензивна журналистическа дейност, на утвърждаване, на повишаване на читателския интерес и доверие. Години, в които потребителите на сайта станаха съпричастни на стотици новини, репортажи, интервюта, видео материали и др.

Стремежът ни е Smolyannews.com да отразява обективно случващото се в обществено-политическия живот в Смолян и региона, страната и света, видян през погледа и перспективите на много хора. Това е продукт, създаден с много желание, любов към професията и идея обществото да бъде добре информирано. Това са 10 години много труд, без почивен ден. Това е нашият свят, тук в родния град и региона, запечатан във видеоматериали и снимки, и описан в текстове.

SmolyanNews.com e един от първите и утвърдени новинарски сайтове, в който всеки може да открие новини от Смолян и региона, от България и света, актуални интервюта, видео новини и развлекателни статии.

SmolyanNews.com е информационно-новинарски сайт, който през годините се е стремял да предоставя на своите читатели балансирана комбинация от публицистична и развлекателна информация, избягвайки таблоидния формат на новините . Медията дава на читателите информация, която им позволява да бъдат в крак със случващото се във всички сфери на обществено-политическия живот, най-вече в региона.

"Smolyannews.com" е един от най-посещаваните сайтове в област Смолян, който предоставя официална и независима статистика за своите потребителски посещения, достъпна за всички рекламодатели. Сайтът придобива все по-широка популярност, както в региона така и в страната. Автори на новини са и нашите читатели, които останаха верни, заинтересовани и съпричастни към случващото се в региона.

Независимо от сложната политическа и икономическа обстановка, лошата медийна среда, понякога и нелоялна конкуренция и множеството рискови фактори, които съпътстват професията ни, ние оцеляхме и днес отбелязваме десетата си годишнина.

Бъдещето за медийния пазар в България е сложно и многопластово, но въпреки това ние ще продължим да работим, да ви предоставяме обективна, актуална, интересна и развлекателна информация, за да бъдете добре информирани, за да знаете, че с един клик в SmolyanNews.com ще откриете това, което ви вълнува и интересува.

Имаме идеи за бъдещето, на които се надяваме да станете свидетели. Възнамеряваме да развиваме сайта SmolyanNews.com , ще направим визията му по-модерна и по-атрактивна, по-високо технологична, ще работим още по-усърдно, заради всички вас – читателите и партньорите.

Накрая, на днешния празничен за нас ден, в лично качество искам да благодаря най-напред на Вас – нашите читатели , верни, активни, критични, които с годините ставате все повече и повече. Благодаря ви от сърце, без вас нямаше да успеем. Благодаря на нашите рекламодатели , които независимо от ограничения и висококонкурентен рекламен пазар не свалиха доверието си към нас и продължават да ни подкрепят. Благодаря на институциите , които са наши партньори и винаги са насреща, когато търсим информация. Искам да благодаря на екипа , с който работя, без него нямаше да успея. Накрая, но не на последно място едно огромно благодаря на моето прекрасно семейство , за подкрепата и разбирането. Благодаря Ви на всички от сърце!

Благодаря, че ви има!

Стефка Анастасова-Чавдарова -собственик и управител на сайта SmolyanNews.com

Вирни се горе