Даряват пари и пакети с храни на деца в неравностойно положение в Неделино

Даряват пари и пакети с храни на деца в неравностойно положение в Неделино

По време на коледните тържества в гр. Неделино бяха събрани от доброволни дарения 300 лева за деца в неравностойно положение. Похвално е, че откликнаха много граждани на повика на общината за оказване помощ на нямащите, на социално слабите, на изпадналите в неравностойно положение наши съграждани, съобщиха от общината. Благодарение на милосърдито на хората четири деца ще почувстват по-добре топлината на Новогодишната нощ, ще осъзнаят, че са неразделна част от многолюдното семейство на Неделино, казаха още от администрацията на кмета.

Средствата в размер на 450 лева ще бъдат предоставени на Борислав и Ивайло Хаджиеви, Есир и Есреф Евтимови, Янис Йорданов, Антон, Атанас и Елина Калеканови от с.Бурево. Кметът на община Неделино Стоян Беширов е подготвил пакети с основни хранителни продукти за семействата на децата.

Общинската администрация изказва сърдечна благодарност на Ангелина Караиванова, Василена Бодурова и Яна Стоянова за съдействието, което оказаха при набирането на финансовите средства. Нека бъдат щастливи през Новата 2013 година, им пожелаха от общината.

Вирни се горе