Chef's club Smolyan готвят за служители на РЗИ и аптекари по повод рождения си ден

Chef's club Smolyan готвят за служители на РЗИ и аптекари по повод рождения си ден

Две години от основаването си чества Chef's club Smolyan. И тъй като се намираме в извънредна обстановка, с въведени ограничителни мерки за предотвратяване разпространението на Ковид – 19, професионалните готвачи няма да могат да отбележат празнично рождения си ден. Водени от професионализма и желанието им за благотворителност, те са решили да сготвят топъл обяд за лица от първа линия в борбата с пандемията. „В рамките на два дни ще предоставим храна на служители от РЗИ, а на третия ден на служителите на аптеките в района на болницата. Обядът ще се приготви от професионалните ни готвачи с наши и дарения от анонимни дарители“, съобщиха от Клуба.

Това е поредната благотворителна инициатива на Chef's club Smolyan. Припомняме, че по време на извънредното положение, което беше въведено през март тази година, професионалните готвачи приготвяха топла храна за жители на Смолян и селата. Бяха раздадени нaд 1 500 пopции xpaнa нa нyждaeщи ce. През месец октомври готвачите дариха oбяд зa 181 пaциeнти, нacтaнeни зa лeчeниe в oблacтнaтa бoлницa. „Щe пpoдължим дa ce зaнимaвaмe c блaгoтвopитeлнocт, дa гoтвим зa xopaтa в нyждa и зaнaпpeд. Koйтo иcĸa дa ни пoдĸpeпи, нeĸa ce cвъpжe c нac и дa нaпpaви cвoeтo дapeниe или дa ни пoĸaни дa cгoтвим. Hиe cмe нacpeщa“, ĸaзaxa гoтвaчитe – пpoфecиoнaлиcти.

Chef's club Smolyan пожелава на всички весели празници, като им желае крепко здраве и много творчески успехи през новата 2021 година! Нека проявата на професионализъм, признанието и добродетелите захранват обществото ни с добра енергия и дават пример на младите.

Всички работещи на първа линия тази година бъдат благословени, а празниците им да бъдат ведри и с обичаните от тях хора!

Пожелаваме на екипа на РЗИ- Смолян да продължи да отстоява професионализма си и да се радва на семейно щастие и крепко здраве.

Директорът на дирекция „Надзор на заразните болести“ д-р Сийка Чернева, от името на своите колеги, благодари за приятната изненада и призова членовете на клуба да се пазят и да не допускат заразата в домовете си. Тя им честити втория рожден ден, като пожела гозбите им да радват все повече кулинарни почитатели.

Вирни се горе