Ася Дюлева: Мечтата ми е да направя ресторант в Неделино

  Ася Дюлева: Мечтата ми е да направя ресторант в Неделино

Ася Дюлева на 19 години от град Неделино. Бивша гимнастичка. Тренирала в Националния отбор по художествена гимнастика 10 години, но прекъснала кариерата си поради травма. Занимавала се е със сомелиерство покрай работата на родителите си и познава добре качествата на вината. В момента е студентка по бизнес икономика. Любимите й ястия са от българската и турската кухня. Мечтае да открие бодега в Неделино с подбрани вина.

Трябва да ценим труда на останалите. Имах доста остри коментари в шоуто относно творенията на моите конкуренти, за което съжалявам. Научих се да ценя чуждия труд.

Получих сериозна травма на китката и трябваше една година да не тренирам. Затова се отказах от художествената гимнастика.

Когато бях на 14, а сестра ми на 18, родителите ни отидоха да работят край Мадрид, където се занимават с производство на вино. Със сестра ми трябваше сами да се справяме. Само аз готвех, като комбинирах продуктите, с които разполагаме.

Само на 19 съм и ми трябва още опит в кухнята. Другите участници в MasterChef владеят доста техники. Мечтата ми е да направя ресторант в Неделино.

Обожавам да карам мотори. Ходя и на стрелба от време на време, доста точна съм.

Всъщност не тренирам толкова усилено, както писаха в някои жълти медии. Ям от всичко по много, просто не ми се лепи. Дори искам да напълнея малко.

Сега съм сама. С приятеля ми се разделихме, всеки пое по пътя си.

Вирни се горе