Астрономите от обсерваторията на Рожен с благодарност към хората, които ги подкрепят

Астрономите от обсерваторията на Рожен с благодарност към хората, които ги подкрепят

В съобщение ръководството и колективът на НАО Рожен благодарят на всички, които подкрепят обсерваторията с дарения, медийни изяви и по друг начин. Сертификатите за приятелите на НАО се изработват в момента и ще бъдат изпратени на получателите. Благодарим за подкрепата и търпението, се казва в съобщението.

НАО-Рожен приема с благодарност спонсорски вноски и дарения по сметките на:

НАО-Рожен: Сосиете Женерал Експресбанк

4700 Смолян, бул. “България” 56

IBAN: BG94TTBB94003120017759

BIC: TTBBBG22

Институт по Астрономия

НАО-Рожен

Societe Generale Expressbank

4700 Smolyan, Blvd. “Bulgaria” 56

IBAN: BG94TTBB94003120017759

BIC: TTBBBG22

Institute of Astronomy

NAO-Rozhen

Или по сметката на Съюза на астрономите в България: IBAN : BG41FINV 915 012 BGN0CGTJ BIC : FINVBGSF

Съюза на Астрономите в България (САБ) е неправителствена организация, която обединява професионалните астрономи, любителите, учители и ученици с интерес към астрономията. Повече информация ще намерите на сайта на САБ: http://astro.shu-bg.net/sab/.

Вашето дарение ще помогне на НАО-Рожен да оцелее по време на кризата и да продължи да изпълнява своята мисия. Всички дарители получават сертификат “Приятели и дарители на Националната астрономическа обсерватория – Рожен”. Дарителите се ползват с приоритет при посещения на обсерваторията.

Имената на дарителите и дарените суми ще бъдат публикувани на сайта на НАО-Рожен. В случай, че дарителите желаят анонимност, техните имена няма да бъдат публикувани, казват още от обсерваторията.

Вирни се горе