17-годишната Мария Сариева е “Мис Пролет 2014” в Смолян

17-годишната Мария Сариева е “Мис Пролет 2014”  в Смолян

На страхотно парти снощи в клуб “Paradise” жури избра смолянчанката Мария Сариева за “Мис Пролет 2014”

Тази година претендентките за титлата бяха 10 и по регламент се представиха в три тура – по бански костюми, с ежедневни тоалети и с официални рокли. Неини подгласнички станаха Даниела Каратова и Милица Красенова, съобщи за Smolyannews.com една от организаторските на конкурса Юлия Порязова.

“17-годишната Мария Сариева, която е ученичка в ГПЧЕ “Иван Вазов"-Смолян и носител на титлата “Мис Пролет 2014”, се представи изключително достойно, като показа добра визия, излъчване и интелект, и журито бе единодушно при избора”, съобщи Юлия Порязова. Мария получава възможност за участие в клип на ТВ “Планета”, ваучери за бутикови дрехи, СПА уикенд в Хотел "Кипарис алфа” и козметика.

За доброто настроение на публиката се погрижиха танцьорите от Клуб по спортни танци “Фен-85”, а гост-изпълнител на вечерта беше поп фолк дивата Даяна. Екип на предаването “Звездно” с водеща Петя Костуркова заснеха забележителностите край Смолян и конкурса, който ще бъде излъчен по ТВ “Планета”. Организаторите смятат да превърнат конкурса в традиционен.

Вирни се горе