ОбС Смолян ще заседава на 27 юни

ОбС Смолян ще заседава на 27 юни

На 27 юни 2013 г. от 10.00 часа ще се проведе заседание на Общинския съветв Община Смолян. 24 точки са вклю(ени в дневния ред на предстоящото заседание, обявиха от общината.

Предлага се пред съветниците актуализация на разчета за финансиране на капиталовите разходи на Община Смолян за 2013 година, допълване на списъка на работещите в ДВПР – с. Ровина, имащи право на транспортни разходи до местоработата и обратно. Кметът на общината Николай Мелемов предлага още изменение на Решение № 573/30.12.2010г. на Общински съвет – Смолян относно сключване на рамково споразумение за поемане на дългосрочен дълг към „Фонд за органите на местното самоуправление в България – „ФЛАГ” – ЕАД, по реда на Закона за общинския дълг във връзка с изпълнение на проект „Укрепване свлачище на обходен път в местността „Белия камък”, квартал „Каптажа”, град Смолян” и проект „Благоустрояване на уличната мрежа, квартална среда и подобряване на условията за обществен отдих в град Смолян”, финансирани по Оперативна програма „Регионално развитие”.

Две наредби – за изменение и допълнение на Наредбата за обектите и елементите на градското обзавеждане по чл. 56 от ЗУТ, за рекламните, информационните и монументално – декоративни елементи и за рекламната дейност на територията на Община Смолян и Наредба за принудителното изпълнение на заповеди за премахване на незаконни строежи или части от тях от Община Смолян.тор № 67653.918.756 по реда на Закона за общинската собственост чрез публичен търг с тайно наддаване. Няколко продажби на имоти, предлага още Мелемов за гласуване пред Общинския съвет.

Последните точки от дневния ред са за приемане на годишния отчет и баланса на „Център за психично здраве– Смолян” ЕООД за 2012 година, Приемане на годишния отчет и баланса на „Смолян Автотранспорт” ЕООД гр. Смолян за 2012 година и приемане на годишния отчет и баланса на „Ученическо и столово хранене” ЕООД гр. Смолян за 2012 година.

Вирни се горе