Обръщение на Клуба за подкрепа на кандидатурата на Ивайло Калфин и Стефан Данаилов

Обръщение на Клуба за подкрепа на кандидатурата на Ивайло Калфин и Стефан Данаилов

За нашата България

Обръщение на Клуба за подкрепа на кандидатурата на Ивайло Калфин и Стефан Данаилов за президент и вицепрезидент на Република България.

Уважаеми избиратели,

Ние сме членове на първия в страната Клуб за подкрепа на кандидатурата на Ивайло Калфин и Стефан Данаилов за президент и вицепрезидент на Република България. Учредителите сме граждани от различни поколения, професии, политически и религиозни убеждения. Искаме да ви призовем да ни подкрепите в неделя -30 октомври, като гласувате с номер 8 в интегралната бюлетина за президент и кмет на община Смолян -Дора Янкова. Основание за това ни дава нашето дълбоко убеждение, че това са кандидатите, които най-добре познават проблемите и надеждите на хората в Родопския край и последователно са работили за тяхното решаване. Само като гласуваме масово, можем да се противопоставим на лъжите, манипулациите и контролирания вот.

Ние сме за България, която е демократична и солидарна. България, в която хората не са оставени да се оправят кой както може. България, в която държавата третира гражданите си по един и същ начин, а не ги дискриминира още от момента на раждането им според мястото, в което са родени.

България, която няма да гони младите си хора, която има нужда от творческия потенциал, мечтите и надеждите им. България, която им дава шанса за първо работно място и възможността да започнат и имат плодотворна кариера.

България, която върви напред, защото всички ние искаме и полагаме усилия за това. Знаем, че това е и вашата България, знаем, че това е нашата България. Тя не е чак толкова далече. И в неделя можем да дадем гласа си за нея.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе