Областният управител откри първото заседание на РИК-Смолян

Областният управител откри първото заседание на РИК-Смолян

Областният управител откри първото заседание на РИК-Смолян, с което започва същинската работа на Комисията за предстоящия евровот

Областният управител Недялко Славов приветства ръководството и членовете на Районна избирателна комисия в Двадесет и втори район – Смолянски за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г., които бяха определени с РЕШЕНИЕ № 63-ЕП от 04 април 2019 година Централна Избирателна Комисия. Той представи техническия екип от Областна администрация Смолян, който ще спомага дейността на Комисията.

Славов пожела спорна, ползотворна и безпристрастна работа, като отбеляза, че са налице предпоставките за това, тъй като повечето членове в РИК-Смолян имат необходимия опит. „Сигурен съм, че ще си свършим добре работата, с оглед на това да не предизвикваме съмнения в изборните резултати.“, каза областният управител и връчи печата за предстоящите избори за членове на Европейския парламент от Република България на председателя на РИК-Смолян Симеон Велинов.

РИК-Смолян ще заседава в зала 201 на Областна администрация Смолян, като са осигурени необходимите технически средства за безпроблемната работа на Комисията. Чрез он-лайн връзка заседанията ще бъдат достъпни за обществеността.

Вирни се горе