Николай Мелемов в Смилян: Познавате ни, нека продължим заедно напред

Николай Мелемов в Смилян: Познавате ни, нека продължим заедно напред

Смилян ни беше приоритет, защото е живо населено място, което се развива и расте. Много неща направихме тук, има и още много да се прави. Това ни накара с Чавдар Червенков да застанем пак пред вас, да поискаме вашето доверие и да поемем ангажименти, заяви кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов пред жители на Смилян.

Той каза, че усилията за обновяване на улици, детската градина и училището в село Смилян са били много приятен ангажимент за него. „Всеки, който дойде в училище и види каква е атмосферата, е впечатлен. Смилян се дава за пример от министри не само за добро образование, но също за толерантност, за добро отношение. И аз съм убеден, че това ще продължи с този колектив, който е пред вас. Вие ни познавате, нека да продължим заедно напред“, каза Мелемов.

Той похвали упоритата работа на досегашния кмет Чавдар Червенков, издигнат за втори мандат от ГЕРБ.

Пред местните жители се представиха кандидат съветниците от листата на ГЕРБ. „Когато съставяхме листата, за нас беше много важно на първо място хората в нея да са познати, да са професионалисти, които печелят доверието на хората. Смятам, че човечността е много важно качество, когато някой се занимава с обществена работа. Той трябва да е чувствителен към проблемите на хората, да ги разбира и да реагира адекватно. Бихме искали този отбор да получи вашето доверие“, посочи кандидатът за кмет на Смолян.

Емоционално изказване направи Лиляна Балийска на предизборната среща в Смилян. Тя е директор на училището там, майка на дете с увреждания и кандидат-съветник. „Всички знаете истинските проблеми, пред които аз съм изправена, но нито за минутка не си помислих да откажа предложението на г-н Мелемов да бъда част от листата на ГЕРБ. През последните години съм се срещала с г-н Мелемов безброй пъти. Ежедневно сме комуникирали с Чавдар Червенков, за да се решават проблеми. Това, което се свърши през последните 4 г. в училището и по улиците, е нещо, което не съм виждала по-рано. Аз не съм чула човек да каже, че г-н Мелемов и г-н Червенков не заслужават нашата подкрепа. Това е един работещ екип, който се вслушва в хората. Ние знаем, че както е в едно семейство, и бюджетът на общината не е безграничен. Всичко се прави според степента на важност и според възможностите“, заяви тя.

Балийска каза, че за първи път в социалната политика се въвежда регламент за децата с увреждания.

„В Смилян има 8 човека 100% инвалиди с чужда помощ. Всички имат лични асистенти на трудови договори. Сключили сме договори не за 2 месеца, а до 2024 година да бъдем лични асистенти на минимална работна заплата, която от януари месец ще се увеличава. Част от тези, които сме лични асистенти, сме тук и всички можем да кажем, че за хората с увреждания се направи така, че техните близки да сме на договор и да ги гледаме. И в образованието няма човек, който да отрече положителното, което се е случило“, допълни тя.

И с усмивка добави: „Аз ви гарантирам, че от село Смилян аз съм най-подходящият за общински съветник и се надявам на вашата подкрепа!“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе