Николай Мелемов, ГЕРБ: Ние поставихме основи на надеждата, съградихме мечти, отворихме вратите на успеха

Николай Мелемов, ГЕРБ: Ние поставихме основи на надеждата, съградихме мечти, отворихме вратите на успеха

Тази вечер ГЕРБ в Смолян закри предизборната кампания за местни избори в Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“. Събитието започна с химните на България, ЕС и Родопа „Бела съм, бела, юначе“ в изпълнение на Пламена Седянкова и Костадин Илчев. Представени бяха кандидат-съветниците и кандидатите за кметове на населени места. „3аставам пред Вас с открито лице и с открито сърце. Вече два мандата аз и екипът ми работим и променяме Смолян. Срутихме стени на недоверието, поставихме основи на надеждата, съградихме мечти, отворихме вратите на успеха. Днес сме спокойни, защото натрупахме управленчески опит и знаем как да решаваме проблемите. Ако получим подкрепата ви, няма да загубим ценно време в проучвания на механизмите, а ще заработим още от първия ден“, заяви Николай Мелемов – кандидат за кмет на Смолян. Той изтъкна, че ще търси подкрепа от всички хора, които искат развитието на региона да продължи с по-ускорени темпове, защото предстои реализирането на проекти, чиито плодове тепърва ще се берат, а и амбициозни нови начинания. По думите му Смолян има потенциал за още повече – с дивната красота, с великолепните хора, наследили прекрасни дадености, които ще бъдат завещани на идните поколения.

Трите му приоритета са: децата, благоустрояването и чистотата. „След като си бил във властта обаче едно от най-важните неща е да си съхранил всички ценности, които си притежавал и да не те притесняват никакви въпроси. За мен няма неудобни въпроси! Проблемите нямат политически цвят и изискват усилията на всички нас. За мен по-важно е да чувам градивната критика, отколкото безкритично одобрение за моите действия. Затова досега не загубих връзка с вас, не се самозабравих. Твърдя, че достъпът до мен като кмет е бил най-лек в сравнение с всички преди мен“, посочи Мелемов.

И посъветва всички присъстващи да предадат на своите приятели и близки да гласуват масово, без изключение.

“Нека не допуснем друг да определя нашето бъдеще! Само с масово участие ще преодолеем опитите за контролирано гласуване. Само с масово участие ще елиминираме купения вот! Само така ще сме сигурни, че имаме истински избран лидер на община Смолян! Предайте им да не продават гласа си, да не продават града ни! Който днес купува гласа им, утре ще продаде интересите им! Гласувайте без условие, с разум и сърце, с една цел – достойно бъдеще на Смолян!“ – призова той. Водачът на листата на ГЕРБ Марин Захариев подчерта, че за него е огромна чест и отговорност да води такъв силен отбор.

„През този месец, през който заедно обиколихме общината, се убедих, че наистина имаме специалисти във всички направления. Имаме хора, които говорят на разбираем език с нашите избиратели, с нашите критици. Благодаря на всички вас, нашите привърженици и симпатизанти, които останаха позитивни, обективни, които не се поддадоха на провокации и показаха, че интелигентно и съзидателно може да се води кампания. Знаем, че има още много работа за вършене, знаем и как да я свършим с подкрепата на правителството, на областния управител, на нашите депутати. Надявам се в неделя всички да направим един разумен избор за още много работа и за доброто бъдеще на Смолян“, подчерта Захариев.

„Тази кампания категорично показа, че следващият кмет на община Смолян трябва да е Николай Мелемов. В предизборната кампания най-ясно се откроиха неговите предимства. През последните 5 г. работим с Николай Мелемов почти ежедневно в добро взаимодействие, с добър личен контакт. Много проекти докарахме до успешен завършек. Проекти, които не само събориха стена от недоверие, те събориха присмехулството на нашите опоненти и показаха колко важно е доброто взаимодействие с държавата и добрата екипна работа“, каза областният управител Недялко Славов. Той обясни, че в ежедневната си работа с Николай Мелемов е разбрал, че той е изключително добър човек, отзивчив към проблемите на хората, който не поставя дистанция с избирателите. „Не може да бъдеш добър управник, ако не си добър човек“, каза Славов. Той открои три предимства на Мелемов пред опонентите му. Първо, отговорност към избирателите, ясна ангажираност в решаване на техните проблеми, непоставящ дистанция с тях.

Второ, добър административен капацитет за работа по европейски програми. И трето, че зад Мелемов стои управляващата партия, държавата, правителството, народните представители и евродепутатите на ГЕРБ. „Мога да добавя поне още 40 предимства, но нека с тези 43 изберем №43 в неделя във всички бюлетини и да приключим с местните избори в Смолян още тази неделя“, призова Славов.

Според депутата д-р Красмир Събев кампания не се прави един месец преди изборите, а от първия ден, в който си избран. Според него точно това е направил Мелемов. „Сега сме на финала на една предизборна кампания, която типично за партия ГЕРБ проведохме позитивно, спокойно, без нападки. Г-Н Мелемов с неговия екип показа, че 8 години, въпреки всички трудности, успя да изкара общината напред“, подчерта д-р Събев. Закриването на кампанията бе поверено на председателя на ПГ на ГЕРБ и на здравната комисия в Народното събрание д-р Даниела Дариткова. „Хората оценяват нашите искрени усилия. Те ценят това, което сме постигнали и когато говорим за промяна тя трябва да е изстрадана от всички нас, защото вие с отговорния си избор на 27-ми ще изберете тези, които искат да променят живота ви. Само че какъв да бъде този живот, каква да бъде посоката на промяната определяте вие. И аз разчитам, че заедно, като едно силно гражданско общество, ще поведем нашия град и нашата община напред. Затова разчитам на 27-ми да избирате с разума си, да избирате отговорно, защото бъдещето на Смолян в следващите 4 години е във ваши ръце“, изтъкна д-р Дариткова.

По думите й, когато държавното управление, парламентът, областта и общината в Смолян са от една политическа сила, има гаранция, че нещата ще се случват по възможно най-успешния начин.

„ПП ГЕРБ е показала, че може да носи отговорност за действията си. Разбира се, ние в дългите години управление на страната и общината сме допускали грешки и сме готови да се поучим от тях. Ние сме близо до хората и се вслушваме в техния глас и смятам, че това е нашата сила. Това е силата и на местната власт, затова разчитам на победа. За силния отбор на ГЕРБ гласувайте с №43 в интегралната бюлетина за общински съветници, кметове на населени места и за Николай Мелемов – кмет на община Смолян.“, призова тя.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе