Наградиха участниците във фотоизложбата „10 причини да остана в моето Чепеларе“

Наградиха участниците във фотоизложбата „10 причини да остана в моето Чепеларе“

На 15 юли 2019г. бе представена фотоизложба „10 причини да остана в моето Чепеларе“ – част от националната кампания на вестник Стандарт „10 причини да остана в моя град“. Изложбата бе представена в музея на ските и ски спорта в град Чепеларе от кмета на Община Чепеларе г-жа Славка Чакърова и главният редактор на вестник Стандарт Славка Бозукова. На представянето бяха раздадени отличия в пет категории на фирми и организации и институции, които допринасят за развитието на града и Общината.

В категорията „Образование” наградата получи ПГ по СГСТ „Никола Й. Вапцаров” с директор Елена Касабова. Отличието бе връчено от д-р Красимир Събев – народен представител от ГЕРБ. В категория „Бизнес и инвестиции“ грамота получи Димитър Калфов – управител на „Българска млечна компания – Чепеларе“ ООД , връчена от заместник- областния управител на Смолян Владимир Гърбелов. В категория „Работа и работни места“ бе отличена фабриката за ски на „Амер спортс България“ ЕООД в град Чепеларе, а наградата връчи заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов. В категория „Туризъм и атракции“ награда от олимпийската шампионка Екатерина Дафовска получи Марчо Паунов за Zip Line – Чепеларе. В същата категория бе отличено и Сдружението на хотелиери, ресторантьори и търговци – Чепеларе, а наградата връчи Лиляна Арсова – директор Дирекция „Туристическа политика” към Министерство на туризма. Заместник – министърът на икономиката Лъчезар Борисов награди и „Пампорово“ АД в категория „Бизнес и инвестиции“.

Всички наградени, официални лица и гости на фотоизложбата получиха музикален поздрав от Христо Бизев, Екатерина Камагорцева и Никола Чолаков.

Вирни се горе