Наградиха победителите от детския турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2017"

Наградиха победителите от детския турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2017"

От 23 до 27 август 2017 год. в Златоград се проведе детски турнир по футбол “CHAMPION of CHAMPIONS 2017” под патронажа на г-н Мирослав Янчев – Кмет на Община Златоград.

Мероприятието е част от програмата за постигане целите на местната власт за развитие на футбола и масовия спорт като цяло, както и изграждането на дисциплина, работа в екип и здравословен начин на живот на децата. Състезанието е част и от превантивните дейности на МКБППМН за 2017 година, чийто цели са ограничаване на противообществените прояви извършени от малолетните и непълнолетните, стимулиране на децата да спортуват и да развиват социални умения и здравословен начин на живот. И те бяха постигнати – удоволствието на децата беше огромно, почувстваха се като истински футболни звезди, срещнаха други деца и свои идоли, научиха се на дисциплина и себеотдаване в името на отбора и победата, научиха се да уважават противника и да имат респект към съдия, треньор и публика.

Награждаването беше на 27.08.2017г. на Централния площад в Златоград, където всички участващи отбори, победителите и техните подгласници получиха от Кмета на Община Златоград, купи, медали и други предметни награди. Бяха отличени и най-добрите индивидуални състезатели по постове. Всички участници, треньори, съдии и гости на турнира останаха изключително доволни от организацията и заявиха готовност да посетят Златоград и следващата година.

Класиране при деца, родени 2005 година:

  1. ФК “ПЪЛДИН” гр. Пловдив

  2. ФК “НЕФТОХИМИК” гр. Бургас

  3. УФК " АСТИ" гр. Хасково

Класиране при деца, родени 2006 година:

  1. ФК “АРДА 1924” гр. Кърджали

  2. ФК “ЗЛАТОГРАД” гр. Златоград

  3. ФК “РОДОПИ” гр. Момчилград

Класиране при деца, родени 2007 година:

  1. ФК “ВИТОША БИСТРИЦА” гр. София

  2. ФК “АРДА 1924” гр. Кърджали

  3. ФК „ЛОКОМОТИВ” Дряново

Вирни се горе