Моят успех не е продукт... никой не стои зад мен финансово

Моят успех не е продукт... никой не стои зад мен финансово

Най-дългият концерт на примата на Лили Иванова миналата година бил 3 часа и 35 минути. Това сподели тя в студиото на “Тази сутрин” по bTV. “Аз никога не казвам – този концерт трябва да е три часа или три часа и половина. Всичко зависи от публиката”, обясни тя.

За новия клип към песента й “Сам”:

Новият й клип е заснет от екипа на Васил Къркеланов, оператор Момчил Александров, това е най-новата песен на Бисер Иванов. Текстът е на младата певица Нора Караиванова, позната на зрителите от Music Idol 2. Идеята за стила на клипа е изцяло на Лили Иванова, като вдъхновението й дошло от костюмите – “по тях поръчах музиката”, каза тя.

За Мадона:

Мадона е може би най-сполучливият американски продукт в шоубизнеса, заяви Иванова по отношение на световната поп икона, която беше наскоро в България. Запитана как пее Мадона Иванова отговори – “на плейбек, както много хора по света”.

Лили Иванова обаче се въздържа от коментар за гласовите дарби на Кралицата на попа: “Всеки си има свой недостатъци. Аз не мога да критикувам никого. Всеки отговаря за себе си”, каза тя.

Примата на българската естрада сподели обаче, че би отишла на концерт на Тина Търнър и Елтън Джон.

За концертите й в НДК:

“Моят успех не е продукт, защото никой не стои зад мен финансово”, подчерта Иванова. Тя подчерта, че сама контролира всичко около участията и концертите си, включително декора, осветлението, камерите, сценографията.

Лили Иванова разкри, че на концертите на 6 и 7 октомври в НДК ще има и нов репертоар, сред които и песен на френски.

На зрителски въпрос дали ще пее в чужбина Иванова обяви, че ще го направи, но поп принцип отива, пее, а чак после обявява къде е била – “да не се хвалим много-много”, обобщи тя.

За критиките:

“Приемам много критики, но зависи кой ме критикува”, каза тя и добави: “Обичам да ме учат все още – дори, когато записвам песните си или репетирам”.

Вирни се горе