Михайлов: Тези футболисти нямат морал

Михайлов: Тези футболисти нямат морал

Президентът на БФС Борислав Михайлов бе във видимо лошо настроение на летище “София” след съкрушителната загуба от Кипър с 1:4.

“Тези футболисти нямат никакъв морал. Ще вземем серизни мерки. Нещата не може да продължават по същия начин”, заяви Михайлов при завръщането си в България..

“Не очаквам никаква публика на двубоя с Грузия в сряда. Ако продължаваме да играем по подобен начин, не заслужаваме никой да идва на мачовете ни. Нямаме оправдание за всико това”.

“Тук не е училище, за да идваш и да се научаваш на футбол. Защитниците ни играят в най-добрите клубове в България. В националния отбор играят най-добрите”, заяви Михайлов.

“В следващите дни ще се съберем с хората от щаба на Стоилов и ще обсъдим ситуацията. Не мога да ви кажа дали ще има промени, но с оглед играчите в отбора, изглежда повече от наложително да бъдат повикани някои други футболисти”, предупреди шефът на родната футболна централа.

Шефът на националните отбори Наско Сираков също не бе особено разговорчив след позорна загуба от Кипър с 1:4.

„Наистина неприятна загуба и най-лошото е, че в отбора имаше доста млади футболисти, на които една такава загуба се отразява доста негативно”, заяви Сираков

„И неопитността оказа своето влияние. Допуснаха се грешки във фаза защита, които не подобават на един национален отбор.”

„И аз да бях на трибуните и аз щях да реагирам по този начин”, коментира началникът на националите плакатите срещу него и селекционера Станимир Стоилов.

Вирни се горе