За създаване на индустриална зона и привличане на инвеститори се обяви ДПС – Смолян във Виево

 За създаване на индустриална зона и привличане на инвеститори се обяви ДПС – Смолян във Виево

Създаване на модерна индустриална зона и привличането на инвеститори от страната и чужбина, като по този начин ще се открият нови работни места и ще се повиши значително стандартът на живот н Община Смолян. Това е част от управленската програма на кандидат-кметът инж. Румяна Фиданова и екипа ДПС – Смолян , която бе представена на среща с жителите на село Виево. От Движението заявиха още, че ще работят за значително подобряване на бизнес климата, както и отношението към всеки, който създава работни места на територията та общината.

„Основната и водеща цел на ДПС ще бъде ограничаване на миграцията, като ще се обръща еднакво внимание на всяко едно населено място, без да има делене, а ще се работи за решаване на проблемите на всеки един квартал и махала в рамките на общината“, заяви пред присъстващите инж. Фиданова.

Тя наблегна и на контрола във всички сфери, който ще е водещ във всяко едно направление.

„Ние можем и знаем как да подобрим състоянието на общината, но ни е нужно вашето доверие на 27 октомври с номер 55, както за кмет така и за кандидат-съветниците, защото силата на ДПС е в екипната работа“, добиви инж. Фиданова.

ДПС – Смолян има и своя кандидат-кмет и за село Виево в лицето на Николай Хаджийски, който е и част от листата на Движението.

„Той е един млад, амбициозен и можещ човек, зад който стои ДПС и вярва, че може да промени Виево за доброто на местните хора“, категоричен бе Милен Журналов – общински председател на ДПС – Смолян и кандидат за общински съветник.

От своя страна Хаджийски изрази готовност за решаване на редица проблеми в селото, както инфраструктурни, така и за откриване на нови работни места във Виево.

„Искам нещата във Виево да се случват, както това се получава в населените места управлявани от ДПС“, добави Николай Хаджийски.

Подкрепата си за кандидатите за кметове и общински съветници изрази и народният представител от ДПС Хайри Садъков.

„Това са хора, на които ДПС гласува доверие и гарантира за тях, че те могат и партията стои зад тях“, заяви категорично народният представител от Смолянският регион, избран с листата на ДПС.

Той подчерта, че именно ДПС се е доказала през годините, като добър стопанин на малките населени места.

„Няма друга партия, която да е показала с категоричност, че може и знае как да управлява в общините и селата в планинските райони, като Родопите. Едва ли ви е нужно да ви давам примери“, добави Садъков.

За добрите експерти, с които разполага ДПС говори и областният председател на ДПС и водач на листата на Движението в Община Смолян Салих Аршински.

„ДПС разполага с един от най-добре подготвените експерти в областта на проектите, като партията стои зад всеки един свой кандидат и е гарант за развитието на всяко едно населено място, където хората гласуват доверие на ДПС, заяви Аршински.

Той припомни, че не случайно водещият приоритет в програмата на инж. Фиданова е контролът, като заяви, че тя в това направление е един от най-добре подготвените кандидати за кмет на Община Смолян.

Аршински отново припомни за течовете на средства в Общината, като показа официални справки за някои от тях на присъстващите.

„Според документа, който държа, във Виево през 2018 г. трябва да са мити улиците за 11 500 лв. Така ли е, вие виждали ли сте водоноски в селото ?“, попита водачът на листата на ДПС.

Отговорът от страна на присъстващите беше отрицателен, като дори допълниха, че освен, че не се мият улиците, то и редовно не се почистват контейнерите.

„Ако искате нещата да се променят за добро и да спрем с експериментите, които сме правили през годините, то тогава е време да ни гласувате доверие с номер 55 на 27 октомври“, добави Салих Аршински.

На срещата във Виево бяха още канидат-съветниците Вижданка Младенова, Елица Касабова, Марияна Краева, Адрияна Делянова, Валентин Кръпчев, Захари Касъмов,Антонио Чавдаров, както и представители на местни съвети на ДПС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вирни се горе