Явор Говедаров е сериозен партньор

Явор Говедаров е сериозен партньор

Това заяви Дора Янкова – кандидат за кмет на община Смолян от БСП на среща с избиратели от с. Търън. Голямата зала на читалището се пукаше по шевовете от желаещи да чуят кандидатът за кмет на с. Търън Явор Говедаров, Дора Янкова и кандидатите за общински съветници от листата на Българската социалистическа партия. На срещата присъства и група от ПАСОК – Гърция.

Радвам се, че кампанията протича с подкрепата на нашите колеги и приятели от Северна Гърция. Те са тук, за да подкрепят кандидатите на БСП и да ни напомнят, че не сме сами в стремежа да работим за по-доброто бъдеще на нашите общини, страни и народи. Като членове на общото европейско семейство, трябва да се подкрепяме, да усещаме другарското рамо до себе си, да си помагаме, защото в период на криза – финансова и икономическа, взаимопомощта е изключително необходима.

Мандатът, който изтече, беше много важен за мен като кмет на община Смолян, призна Дора Янкова. В лицето на Явор Говедаров, аз имах сериозен и честен партньор. Затова му давате своето доверие. Когато е трудно, управляващите трябва да стоим близко до хората. Правихме го през цялото време. Двамата с г-н Говедаров имаме еднаква съдба. Убедени сме, че властите трябва да си сътрудничат на всички нива в името и за благото на хората. Той е отстоявал винаги вашите интереси. Отчетът му категорично потвърждава това.

Кандидатът за кмет на с. Търън Я. Говедаров сподели, че не се срамува от нищо в своята работа, че не е работил никога ден за ден през тези три десетилетия на кметуване. Днес Търън е модерно селище, гордост на общината. 80% от вътрешната водопроводна мрежа и 100% от външната е подменена, улиците са асфалтирани. Предстои да санираме сградата на детската градина и училището, да го превърнем в защитено училище, да популяризираме интернет залата, самодейните състави в читалището, да решим проблема с имотите на гражданите, да използваме Момчиловата крепост като врата към широкия свят на туризма, да превърнем къщите си крепости в кокетни семейни хотелчета…

Листата, която предлагаме за общински съветници, е балансирана, каза Д. Янкова. В нея има отлични лекари, добри адвокати, хора с обществен авторитет, хора, които могат да пишат европейски проекти. Нашите лекари са носители на идеята „Дни на здравето“. Това ни задължава да подкрепяме МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“, да се стремим да увеличаваме здравните и социалните услуги, да ускорим работата по реализиране на проекта „Първи златен час“, да създадем условия джипитата да се консултират за състоянието на своите пациенти с най-добрите специалисти в Многопрофилната болница. Що се отнася до с. Търън, ще организираме малък „воден цикъл“, за да изградим пречиствателна станция, която да поеме отпадните води и реално да направи от селото европейска туристическа дестинация. Последователно ще се грижим за селата от района, за да имат достъп до европейските фондове, да се възползват от средствата за селските райони. Подкрепете Явор Говедаров, подкрепете листата на общинските съветници, подкрепете желанието ни да продължим заедно да надграждаме постигнатото. Гласувайте с № 8 в интегралната бюлетина на 23 октомври, призова присъстващите кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова.

Адвокат Иван Апостолов представи кандидатите за общински съветници на българската социалистическа партия.

ИРФАН УЗУН – ЗАМ. ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ И ТРАКИЯ

Ние сме при вас, за да Ви поздравим с това, което правите за своя роден край и да Ви подкрепим в борбата за нов мандат в управлението на община Смолян. Дойдохме заради Дора Янкова, да й кажем своето „Да!“, да я подкрепим като членове на Европейския парламент. Призоваваме ви да ходите от врата на врата, защото всеки глас е важен. Погледнете отговорно на тези избори и постъпете разумно. Това, което ще направим заедно като съседни общини, ще е за бъдещите поколения. Затова е изключително отговорно.

Дерзайте. От сърце ви желая успех!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе