ЦИК назначи Общинските избирателни комисии в област Смолян

 ЦИК назначи Общинските избирателни комисии в област Смолян

ЦИК назначи Общинските избирателни комисии в десетте общини в област Смолян за предстоящите местни избори за кметове и общински съветници, които ще се проведат на 27 октомври.

Общинска избирателна комисия в община Смолян е в състав от 13 членове. За председател е назначен Симеон Атанасов Велинов, заместник-председатели са Зоя Емилова Бенкова и Иван Михайлов Райков.

Общинска избирателна комисия в община Девин е в състав от 13 членове, с председател Зелма Асенова Белберова и заместник-председатели Лора Симеонова Славчева и Красимира Димитрова Кисьова.

В община Доспат ОИК е с 11 членове, председател е Емил Златков Пържанов и заместници Венцислав Давидов Пехливанов и Атанас Емилов Стоянов.

Общинска избирателна комисия в община Неделино е с 13 членове също. Председател е Румен Асенов Чафадаров, а заместници са Сийка Миткова Какалашева и Илияна Любенова Дуганова.

13 са членовете и на Общинска избирателна комисия в община Златоград. Председател е Асен Атанасов Черешаров, а заместник-председатели са Александрина Здравкова Момчилова и Миглена Ангелова Камберова.

Общинска избирателна комисия в община Мадан е в състав от 11 членове, с председател Фахри Ахмедов Чаушев и заместници Райчо Руменов Чилингиров и Радка Железова Желева.

11 са членовете на Общинска избирателна комисия в община Борино , там председател е Шенай Ахмедова Караахмед и заместник-председатели Цветка Димитрова Такова и Мелек Ахмед Мисиркова.

Общинска избирателна комисия в община Рудозем е в състав от 13 членове, с председател Даниела Валентинова Манева и заместник-председатели Емил Анчов Кехайов и Елмира Асенова Гюрова.

ОИК/ Общинска избирателна комисия в община Баните е в състав от 13 членове, председател е Митко Митев Огнянов, а заместници са Владимир Райчев Кадиев и Владимир Бисеров Пенев.

Общинска избирателна комисия в община Чепеларе също е в състав от 13 членове, с председател Иван Тодоров Сиваков и заместник-председатели Виолина Стоянова Синьокова и Стефка Дафова Станкова.

Вирни се горе