Румяна Фиданова е кандидат за кмет на Смолян на ДПС

Румяна Фиданова е кандидат за кмет на Смолян на ДПС

Експертът по екология инж. Румяна Фиданова е кандидатът за кмет на Смолян от ДПС. Това стана ясно след проведените консултации на партията в София и получи одобрението на Ахмед Доган.

Инж. Румяна Фиданова е родена в град Стара Загора и е на 44 години. Семейна е. Съпругът й, д-р Петър Фиданов, е известен ортопед от Смолян, който бе областен управител от квотата на ДПС в периода 2005 – 2009 г. Семейството има две деца.

Инж. Фиданова е дипломиран магистър хидроинженер в УАСГ. Работила е в Областна администрация – Смолян, в отдел „Държавна собственост“, а от 2008 г. до сега работи в РИОСВ- Смолян като главен експерт по опазване на чистотата на водите. Член е на ДПС.

Кметовете на Мадан и Борино са досегашните Фахри Молайсенов и Мустафа Караахмед. И в община Рудозем ДПС дава шанс на досегашният градоначалник Румен Пехливанов. Арсен Маслев е кандидатът в община Доспат, нотариус Здравко Иванов в Девин, Ферад Емин в Баните и както вече обявихме Антоанета Пашалийска е кандидатурата на Движението за права и свободи в Чепеларе.

Вирни се горе