Откриха нова детска площадка в ж.к. „Петровица“

Откриха нова детска площадка в ж.к. „Петровица“

Кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова сподели празника на живущите в ж.к. „Петровица“ в кв. Устово, по повод официалното откриване на нова, модерна детска площадка. Събитието уважиха и кандидатите за общински съветници от БСП Петър Харадинов, Рабие Кьосева, Анета Шехонова, Ангел Добриков, Евгений Атанасов, Арсен Маслев и Георги Кисьов.

Строителството на детска площадка бе обещано от Дора Янкова, преди да излезе в отпуск за участие в предизборната кампания. Тя се весели искрено с децата, разговаря с майките, бащите, бабите и дядовците им и ги поздрави с хубавия празник. Събралото се множество поиска от Янкова в новия й мандат да предостави повече нови пейки за квартала и по възможност да се изгради още една детска площадка, тъй като броя на децата се увеличава. Дискутираха се и други актуални въпроси, касаещи „Петровица“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! Детската площадка е на площ от близо 70кв.м. Снабдена е с модерни катерушки, люлки и фитнес уред за възрасни, който Янкова изпробва най-напред.

Официалното откриване направи Христо Георгиев- директор на Дирекция „Социални и хуманитарни дейности“.

За последния мандат в общината са построени 21 детски и спортни площадки. В момента тече строителството на още 17.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе