Обръщение на инж.Румяна Фиданова, кандидат за кмет на Смолян от Движение за права и свободи /ДПС/

Обръщение на инж.Румяна Фиданова, кандидат за кмет на Смолян от Движение за права и свободи /ДПС/

Уважаеми мои съграждани!

В началото сме на кампанията за избори на Кмет на община Смолян и общински съветници! На 27.10.2019г. ще изберем Кмета на община Смолян, който ще има нелеката задача, да направи Смолян модерен, чист, оживен, европейски областен град.

Тези избори са първи за мен! Кандидатирам се с ясното съзнание, че да бъда Кмет на Смолян, ще бъде най-сложната задача, която някога съм решавала в дългогодишния ми инженерен стаж. Това не ме плаши! В близо 20 годишния ми професионален опит, не съм оставяла нерешени проблеми и задачи зад гърба си. Хората които ме познават знаят, че съм прагматичен човек. Не говоря много, просто намирам проблема и го решавам в кратки срокове. Това ще правя и като Кмет на Смолян, ще намирам проблемите и ще ги решавам!

Ключовите думи в моето управление ще са КОНТРОЛ и ПРОЗРАЧНОСТ!

Контрол в работата на общинската администрация, приоритетно при жалбите и сигналите на гражданите!

Контрол при разходването на всеки един лев от бюджетните средства!

Контрол при извършването на всякакви видове строителни дейности, подземни или надземни!

Контрол при опазване на околната среда!

Всичко това го мога и от много години, работя точно това, всеки ден. Няма да обещавам нищо, но гарантирам, че ще създам предпоставките за добра бизнес среда. Моята партия “Движение за права и свободи” е доказала, че владее съвременните механизми за привличане на инвестиции и насърчаване на икономическото развитие, в общините където управлява!

Ще работя в името на хората , за хората и за по-добро бъдеще на децата ни ТУК в нашия РАЙ Смолян! Вярвам в интуицията на всички жители на община Смолян и правилната им преценка при избора на техния Кмет за следващите 4 години. Подкрепете ни като изберете №55 в интегралната бюлетина на 27 октомври 2019г. и заедно ще извървим общия път на добруването и толерантността, и съживяването на Смолян, нашия общ дом!

С уважение: инж.Румяна Фиданова- Кандидат на ДПС за Кмет на Община Смолян.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе