"НОВОТО ВРЕМЕ” измиха главната улица на Смолян, започват на чисто

"НОВОТО ВРЕМЕ” измиха главната улица на Смолян, започват на чисто

„Да изчистим общината заедно!“ . С тово мото тази сутрин кандидатът за кмет на общината Кирил Хаджихристев и кандидатите за съветници от местната коалиция “НОВОТО ВРЕМЕ” почистиха и измиха пешеходната зона на Стария център на Смолян. „През идващия месец ще се изговорят много думи. Ние решихме да продължим с делата, които винаги са говорели много повече. Събрахме се, за да затвърдим още повече нашия ангажимент да създадем собствено звено за чистота към Община Смолян в първите дни на нашето управление”, заяви Кирил Хаджихристев. Като общински съветници ние искахме многократно кметът на общината да преразгледа договора за чистота с фирма „Титан-Клинър”, но той непрекъснато ни отговаряше, че договорите са за това, за да се изпълняват", добави той. Преди броени дни бившият кмет Николай Мелемов заяви, че не е възожно да се мие по-често главната улица на областния град. Но лесно може да се види, че едно малко усилие и минимални средства са достатъчни да създадат усещането за истинска свежест в ежедневието на смолянчани”, каза още Хаджихристев.

„Ние направихме за 1 час това, което Общината твърди, че не може да направи веднъж на шест месеца. Веднъж. И никой не бива да лъже повече хората, че решаването на проблемите с чистотата на града е нещо, което създава финансови трусове в бюджета. Грехота е трудолюбивите хора на този хубав град да бъдат заблуждавани, че местната власт не може да си свърши работата, за да живеем в по-чист и приветлив град”, казаха от "НОВОТО ВРЕМЕ".

Днес от 18.00 часа “НОВОТО ВРЕМЕ” открива предизборната си кампания с концерт с богата програма и представяне на кандидатите си на почистения център на града.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе