НОВОТО ВРЕМЕ: Ангажирали сме се да изградим инкубатор за бизнес идеи за местни предприемачи

НОВОТО ВРЕМЕ: Ангажирали сме се да изградим инкубатор за бизнес идеи за местни предприемачи

„Имаме намерение при влизането ни в ръковоството на община Смолян през следващия мандат да изградим специализирано звено в рамките на администрацията, което да оценява и подпомага финансово и стратегически качествени и иновативни предприемачески идеи за развитието на района”. Това заяви на среща с жителите от кв. „Каптажа” водачът на листата за общински съветници от НОВОТО ВРЕМЕ (Коалиция за развитие на община Смолян – КРОС), Кирил Асенов.

„Подобно звено, съставено преди всичко от млади и образовани хора, ще бъде трансмисията, която да улеснява личната инициатива на предприемчивите жители на Смолян и неговите села и да ги насочва към методите на финансиране и подготовката на техните бизнес-планове. Ние знаем, а и вие виждате, че тук има много неизползвани възможности, които да превърнат града ни в добро място за живеене”, допълни Асенов.

Гражданите от кв. „Каптажа” заявиха още подкрепа за програмата на НОВОТО ВРЕМЕ и потвърдиха отдавна бленувания интерес за развитие на туризма в района. „Тук се намират много семейни хотелчета и стаи под наем, които ще очакват своите гости при реализацията на спортно-туристически център като Перелик”, каза местен хотелиер. Изграждането на интергиран туристически продукт представлява радикална промяна за развитието общината като 4-сезонна дестинация.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вирни се горе