Николай Мелемов, ГЕРБ: Направихме много в село Търън и ще продължим да решаваме вашите проблеми

Николай Мелемов, ГЕРБ: Направихме много в село Търън и ще продължим да решаваме вашите проблеми

С чиста съвест заставаме пред вас да поискаме вашето доверие и да ви кажа, че ще продължим напред с воля, както досега, заяви кандидатът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов на среща с жители на село Търън. По думите на Мелемов смисълът на политиката е избраниците на хората да бъдат в тяхна услуга.

„Без екип няма как да направиш нещо значимо. Затова благодаря на Явор Говедаров , на нашия депутат д-р Красимир Събев, на Ивайло Халваджиев , защото това, което постигнахме за 8 години, е с общи усилия. Много пъти сме коментирали какво трябва да се направи, но съветниците и кмета са били настоятелни, защото знаят, че това е ваше желание, защото изразяват вашата воля. Приоритет за нас е да бъдат решение вашите проблеми, но на първо място са децата, защото искахме да създадем условия за развитие на младото поколение. Смятам, че това е най-голямото ни постижение както в Търън, така и в Смолян“, подчерта Мелемов.

Той каза, че понякога изпитва неудобство, че не е изпълнил всичко, което хората очакват от него. „Но заварихме страшно много задължения. Трябваше да се погрижим за тях, да ги овладеем. Въпреки това, още в началото намалихме данъците, разплащахме задължения през осемте години. Всичко, което свършихме, е с европейски пари, с привлечени средства от държавата и с пари от общинския бюджет. Аз съм откровен. Смятам, че трябва да бъдем и справедливи в оценката, защото през тези 8 г. се отнасяхме много внимателно към общинските пари. Финансовото състояние на общината в момента е добро. Мога да поема ангажименти, защото знам какво можем да си позволим“, допълни кандидат-кметът.

Депутатът от ГЕРБ д-р Красимир Събев призова жителите на Търън да подкрепят Николай Мелемов за кмет на община Смолян, Явор Говедаров – за кмет на селото и общинските съветници от ГЕРБ. „Важно е кметът да има мнозинство в Общинския съвет, защото аз виждах случаи, в които един глас не достигаше, за да се вземат правилните решения. Аз виждах как съветници от опозицията гласуваха против неща, за които са убедени, че трябва да се случат“, обоснова се д-р Събев.

„Аз като кмет тръгвам за 14-тия си мандат с високо вдигната глава, тъй като съм уверен в нашата победа. През последните години се направиха много неща за Търън. Това стана благодарение на екипа на г-н Мелемов, с който работихме досега“, изтъкна кандидатът от ГЕРБ за кмет на село Търън Явор Говедаров. Той спомена за изпълнените обекти – по бедствия и аварии, детски площадки, спирки по всички квартали и комбинираната спортна площадка в училището. „Гордея се, че съм в листата на ГЕРБ. Това за мен е и отговорност. Много лесно се работи с такъв кмет на населено място и на община, но за да е ползотворна работата в ОбС, зад кмета трябва да има стабилно мнозинство. Затова ви моля да подкрепите листата за съветници на ГЕРБ. Виждате как се променя Търън към по-добро, как се променя община Смолян към по-добро. И само да допълня, че на училището е отпуснат нов автобус 4х4, който ще замени стария“, заяви кандидат-съветникът Ивайло Халваджиев.

„Понеже чета изказвания от наши опоненти искам да ви попитам – имате ли някакъв страх от властта или чувство за робство. Виждам, че има провокатори, които се заиграват със страховете на хората. Чувам заклинания, че не може Търън да няма аптека в 21-ви век. Но общината не строи аптеки, тя строи и реконструира детски градини, училища, спортни бази и съоръжения“, каза Веселин Грашев от листата на ГЕРБ .

По думите му всеки може да види построеното през двата мандата на Мелемов. „До края на следващата година очакваме да се построи ГКПП Рудозем-Ксанти. Очаквам, че трафикът през Търън ще бъде засилен. Затова ще ви помоля да гласувате за Николай Мелемов, Явор Говедаров и нашата общинска листа, за да сме силни в Общинския съвет и да намираме решения на вашите проблеми“, допълни Грашев.

„При нас нещата се получават с работа, работа, работа, а празните обещания ги оставяме на другите. Нека се поздравим на 27-ми с победа на първи тур!“, призова кандидат-съветникът Денислав Костов. На срещата в Търън присъстваха кандидатите за общински съветници Ивайло Халваджиев, Марин Захариев, Ангел Безергянов, Петър Мирчев, Веселин Грашев, Цветанка Илиева, Стоян Иванов, Денислав Костов, Нина Карова .

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе