Коалиция "Заедно за Смолян" даде старт на предизборната си кампания

Коалиция "Заедно за Смолян" даде старт на предизборната си кампания

На специална пресконференция днес, коалиция “Заедно за Смолян” официално даде старт на предизборната си кампания. В новата формация участват три партии- ЗНС/Земеделски Народен Съюз/,"ВОТ-консерватори" на Пламен Юруков и Българска Партия Либерали на Румен Данов.Новата коалиция ще се бори за кметове,общински съветници и кметове на населени места,като навсякъде издига свои кандидати и пълна листа. Кандидатът за кметското място в Смолян е досегашният зам.-кмет на Общината Костадин Василев от ЗНС. На срещата с медиите днес, той очерта приоритетите на коалицията и представи кандидатите за общински съветници и кандидат-кметове за населени места. “Листата е балансирана в която участват хора с различни професии и желание за промяна,за която ще се борят всички заедно,каза кандидатът за кмет на Смолян Костадин Василев. Представител на "ВОТ- Консерватори” е Стоян Иванов,а на Българска Партия Либерали Албен Хубенов.

Като основни приоритети в работата си те очертаха решаване на проблеми свързани с високата безработица в Смолян и региона,а именно чрез създаването на добри условия за частен бизнес,намаляване на данъците и привличане на инвестиции,както и реализирането на инфраструктурни проекти. Другите по-важни ангажименти на Коалиция “Заедно за Смолян” са създаванто на кино,развитието на спорта,създаване на по-добри условия за хората с увреждания,подобряване на образованието и здравеопазването.

Сред кандидатите за общински съветници са:

КОСТАДИН КРЪСТЕВ ВАСИЛЕВ

СТОЯН ИВАНОВ ИВАНОВ

АЛБЕН АСЕНОВ ХУБЕНОВ

МИРОСЛАВ РУМЕНОВ ЛЕЛЧЕВ

СИЛВИЯ МИЛЕНОВА ПАНИЧАРОВА

ПЕТЪР ГЕОРГИЕВ КАДИЕВ

ЖЕЛЯЗКО РАЙКОВ АПОСТОЛОВ

ПЛАМЕН РАНГЕЛОВ РАФАИЛОВ

МАРИЯ ГАВРАИЛОВА ДОЙЧИНСКА

КРАСИМИРА ИЛИЕВА ПАНАЙОТОВА

Кандидат за кмет на село Смилян е Сафидин Чикуртев,на с.Виево-Митко Божидаров,Захаринка Атанасова е кандидат за кмет на с.Арда,Соня Борова на с.Могилица,Янко Атанасов на с. Кутела,в Момчиловци коалицията издига Иван Карабетев, а Тодор Вълков ще се кандидатира за кмет на с.Стойките.

Повече подробности от официалното откриване виж във Видео Новини.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе