Кирил Хаджихристев: Борим се за граждански контрол над управлението на Смолян

Кирил Хаджихристев: Борим се за граждански контрол над управлението на Смолян

Местна коалиция „Новото време“ откри своята кампания и в смолянския квартал Устово. Богдан Томов води събитието, представяйки кандидатите за общински съветници, за кмет и кметове на кметства и даде думата на Кирил Асенов , водач на листата на коалицията.

„Ние не получавахме заплати 4 години, а ги дарихме за добри каузи в града. Ние не се сгънахме при всички атаки, които целяха да ни пречупят и да ни накарат да мълчим. Ние ви дадохме всяка една информация, която трябваше да знаете, а други ви отказваха.“, сподели Асенов.

При представянето си кандидатът за кмет на Местна коалиция „Новото време“ инж. Кирил Хаджихристев се обърна към множеството посетители на събитието: „Днес сме се събрали хора, които не сме безгрижни за бъдещето на град Смолян. Ние живеем с проблемите на този град, на тази община всеки ден“, коментира той. „Направихме тази местна коалиция, за да изразим нашите граждански искания. Опитаха си да ни спрат, но ние сме пред вас все още. Ние правим много повече от крачка напред към бъдещето – с нашата професионална компетентност ще търсим широк обществен консенсус, ще се борим за гражданско управление, за контрол на гражданите.“

„Родих се в този квартал преди 53 години – тук израснах, тук създадох семейство, тук отгледах децата си. Потомък съм на възрожденски род и искам заедно с нашите действия да възродим Смолян, да възродим Устово. Устово няма да бъде така нарече краен квартал. Питайте ни – ние сме тук, за да отговаряме. Защото носим отговорност пред вас и за вас!“, завърши лидерът на коалицията с номер 74.

По време на събитието гражданите имаха възможност лично да се обърнат към всеки един от кандидатите и да зададат свободно своите въпроси.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе