ГЕРБ води толерантна кампания в Доспат

ГЕРБ води толерантна кампания в Доспат

ПП ГЕРБ – Доспат изразява следната позиция, относно изнесени твърдения на т.нар. пресконференция на ДПС и БСП в гр.Доспат:

  1. Ние искаме публично извинение, относно казаната квалификация за „просташка предизборна кампания”. На предизборните си срещи кандидата за кмет на община Доспат Антим Пържанов никъде до сега не се е осмелявал да напада когото и де било с обидни епитети и нападки.

  2. Искаме да знаем какъв ресурс е присъствието на депутати при предизборните срещи на ДПС – частен или държавен? Освен това те не пропагандират ли диретно партийно?

  3. ГЕРБ – Доспат констатира, че манипулативни обещания не са отправени към когото и да е било за постове и т.н.

  4. Страх не се насажда на предизборните срещи с кандидата Антим Пържанов и ние настояваме това да бъде проверено от компетентните органи!

  5. Жителите на община Доспат не искат вече да си спомнят за остарелите модели на силово управление, подплатени със страх и заплахи! В неделя ще стане ясно кой всъщност води толерантна кампания.

  6. Не ГЕРБ са вкопчени, а ДПС и БСП /с целия си ресурс/ в изборите в Смолян и Доспат, защото очевидно загубата на ДПС в община Девин, ще бъде последвана и в тези две общини.

  7. Ние смятаме, че на срещите с хората не е констатирано недоволство от какъвто и да е характер и това ще стане ясно на вота в неделя. Да, ще бъде изнесен урок, но не на управляващите, а на дългогодишно наслагваните твърдения, че без ДПС нямало бъдеще на Родопите. Ние не приемаме механично налаганите решения на централните предизборни щабове от София как трябва да се коалират партийните структури на местно ниво и приветстваме позицията на членове на ДПС – Смолян да подкрепят кандидата на ГЕРБ Николай Мелемов /видно от публикации в регионални медии/. Не може депутати, които не са запознати в дълбочина с проблемите на хората да казват кого да подкрепят партиите на местно ниво.

  8. В национален мащаб ГЕРБ печели изборите и това ще проличи в неделя, когато за президент хората ще гласуват доверие на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, а за кмет на община Доспат – Антим Пържанов.

  9. Община Доспат през последните четири години не се е управлявала авторитарно и няма да се управлява авторитарно от кмет, подкрепян от партия, член на Европейската народна партия.

  10. Ние нямаме нищо против присъствие на медии в деня на изборите, дори настояваме да има медийно отразяване, за да се проследи изборния процес в Общината.

Предизборен щаб на ГЕРБ – Доспат Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе