Дора Янкова преряза официално лентата на най-новия търговски обект в Смолян

Дора Янкова преряза официално лентата на най-новия търговски обект в Смолян

С тържествен водосвет, отслужен от отец Димитър Михайлов в Смолян официално бе открит 52 магазин от веригата „Лидъл“ в България. Лентата на най-новия търговски обект в родопския град прерязаха кандидатът за кмет на община Смолян Дора Янкова и управителят на супермаркета Емил Заимов. На събитието присъстваха и в.и.д. кмет на община Смолян инж. Румяна Янчевска, главният архитект на Смолян Антоанета Топалова, кандидатите за общински съветници от листата на БСП Петър Харадинов и Михаил Генчев, експерти на общината и десетки жители, чакащи ред от ранно утро.

Инж. Румяна Янчевска приветства откриването на първия магазин на веригата в Родопите и обяви, че той отваря врати два месеца по –рано от първоначално обявения срок, което е голям жест за Смолян, в навечерието на официалния празник. „Откриването на хипермаркета е събитие за нашия град, което води със себе си разкриването на нови работни места, а освен това ще е от полза за бюджета на смолячани“, отбеляза инж. Янчевска.

Емил Заимов благодари на Общинска администрация за оказаната помощ и пожела на жителите на областта приятно пазаруване. „Вашето мнение ще е водещо за нас“, подчерта той.

Дора Янкова бе първия клиент на смолянския „Лидъл“. Тя обиколи щандовете и се запозна с предлаганите стоки, като напазарува от любимите си артикули. „Радвам се, че ръководството спази обещанието си и вместо за Коледа, откри магазина за празника на града. Ние имаме успешно четиригодишно партньорство“, обясни Янкова. Хипермаркета е и важна крачка в променяне качеството на средата на живот за смолячани. Освен модерна сграда, се предлагат 65 паркоместа, над 30 работни места и др. Янкова поздрави много от жителите на града, уважили откриването на търговския обект. Тя честити и новите работни места на персонала.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе