Звездните бебета на 2011

Звездните бебета на 2011

Годината е вече към края си и е редно да се направи малка равносметка какво ни донесе тя. За няколко от дамите на Холивуд 2011-а беше изключително щастлива година, тъй като ги дари с деца. Ето които са най-популярните жени, които родиха през тази година.

Миранда Кър В началото на годината – на 8 януари, красавицата Кър роди син на съпруга си Орландо Блум. Това е първото дете за двойката, а само няколко месеца след това Миранда се върна на модния подиум и показа, че бременността само е разкрасила тялото й.

Пенелопе Крус Любимата актриса на режисьора Алмодовар стана майка за първи път тази година на здраво момченце. Детето е първо за 36-годишната Круз и съпруга й Хавиер Бардем. Бебето се роди без проблеми през януари тази година. Пенелопе и Хавиер не споделят дали имат планове за още деца.

Кристина Апългейт Актрисата се пребори с рака на гърдата, а след това грееща от щастие обяви, че ще става майка. На 27-и януари тя и годеникът й Мартин Ленобъл станаха родители на малка госпожица – Сейди Грейс.

Натали Портман За актрисата 2011-а беше особено добра година. Тя получи Оскар за най-добра главна роля във филма “Черният лебед”, а малко след това стана майка на момченце. Детето получи името Алеф, тъй като е първо за Портман и годеника й.

Пинк Певицата стана майка за първи път на 2-и юни тази година. Дъщеря й се казва Уилоу Сейдж Харт, и е първото дете за Пинк и съпруга й Кари Харт.

Виктория Бекъм Мечтата на Виктория да има дъщеричка най-сетне се сбъдна и след три момчета, тя роди момиченце. Таткото е повече от щастлив, а малката Харпър Севън вече е медийна звезда, въпреки че не го осъзнава.

Кейт Хъдсън Нейното второ дете се появи на 10 юли – същата дата, на която роди и Виктория Бекъм. Момченцето е първото общо дете на Хъдсън и годеника й Матю Белами, вокал на групата Muse. Кейт има син от предишния си брак.

Джесика Алба На 15-и август Джесика роди дете – дъщеричка на име Хевън. Това е второ дете за 30-годишната актриса и съпругът й Кеш Уорън. Първородното им момиченце се казва Хонър Мари и е вече на три годинки.

Няколко звездни дами изненадаха всички със самата новина, че са бременни. Бионсе, Хилари Дъф, Сюзън Дауни – съпруга на актьора Робърт Дауни-Младши и Джесика Симпсън обявиха, че са бременни с първите си деца, а съпругата на Бен Афлек – Джесика Алба разкри, че очаква трето дете.

Една от най-очакваните бъдещи майки е Кейт Мидълтън. Още при обявяването на годежа й с принц Уилям и след сватбата постоянно се носеха слухове, че Кейт е бременна. Добрата новина така и не се оказа вярна и остава за 2012 г. надеждата херцогинята на Кеймбридж да обяви, че очаква кралски наследниk.

Вирни се горе