За какво най-често лъжат мъжете

За какво най-често лъжат мъжете

Проучване във Великобритания показва, че една трета от мъжете често използват лъжи и то най-много на първата среща. Някой лъжи са безобидни, но сериозните лъже трябва да се избягват.

Лъжите на първата среща не са изненада, защото тогава мъжете лъжат основно, за да впечатлят жената, с която са излезли. Малките невинни лъжи помагат, за да се разчупи обстановката и да се създаде по-добра комуникация, но лъжи за работата, връзките и имуществото трябва да се избягват. Ето и на какви въпроси най-често мъжете дават неточни отговори.

За работата – 47 на сто от мъжете са лъгали за работата си. Половината от тях признават, че са прекалили с описването на позицията, която заемат, а една четвърт са излъгали точно какво работят.

За предишни връзки лъжат 38%. От тях 41% признават, че са намалили броя на връзките си, а 19% – че са ги увеличил. Близо 6 на сто са излъгали, че са сами, докато всъщност са имали връзка.

За хобита и интереси лъже една четвърт от мъжете. Повечето признават, че са се престрували, че се интересуват от същите неща, както и лицето, с което излизали.

За автомобила лъжат 19% от мъжете. От този процент 78% са излъгали, че имат по-хубава кола от тази, която всъщност карат.

За това как живеят лъжат 12 на сто от мъжете. Половината от тях казвали, че имат къща или апартамент, независимо че живеят под един покрив с родителите

Вирни се горе