Време ли е да смените работата си?

Време ли е да смените работата си?

Когато отивате на работа, не се усещате ентусиазирани

Всеки търси работа, която да може да се определи с израза „размазваща от кеф“. Но опитвайки се да намерим точното място за нас, ще постъпваме в компании, които ще се разминават с идеите ни за успех.

Кога трябва незабавно да смените работата си? Вижте следващите няколко реда и ако разпознавате в тях работния си ден, значи това време е дошло.

Вашият принос за компанията е пренебрегнат

Всеки има идеи, които би искал да сподели със своя мениджър. Разбира се, не всяка идея е осъществима, но въпреки това трябва да и се даде гласност. Чувството, че сте допринесли по специален начин за компанията, в която се развивате, е невероятно удовлетворяващо.

Всеки обича да се чувства и да бъде част от нещо голямо. Но ако срещате постоянно неодобрение и дори липса на внимание към вашите идеи, това определено ще ви подейства демотивиращо. И тази демотивация има тенденция да расте във времето.

Никога не чувате думи, които изразяват похвала или благодарност към вашата работа

Всеки се нуждае от похвала. Трябва да знаем, когато правим нещата добре, защото дори и лошите изпълнители понякога правят нещата както трябва. Ако шефът само показва вашите слаби страни в работата или въпреки усиления труд и добрите резултати не ви похвали, значи е време да смените работното място.

Вирни се горе