Цветът на очите показва характера ви

Цветът на очите показва характера ви

Цветът на очите казва повече за нас, отколкото си мислим. Можем да разгадаем от части характера на човек, ако забележим цвета на очите му. Ето и какво казва той:

Зелени очи

Хората със зелени очи обикновено са принципни и умеят да постигат целите си. Те знаят какво искат и вървят непоколебимо към изпълнението на плановете си. Зеленооките хора се ползват с авторитет и са способни да се противопоставят на трудностите. Често са добри професионалисти, но почти никога лидери. Не е лесно да ги разгадаеш, но самите те лесно разпознават хората. Зеленооките са меки и безконфликтни личности. Много са верни, но се затрудняват да открият идеалния партньор, заради твърде високите си изисквания.

Кафяви очи

Хората с кафяви очи са много енергични. В тях бушуват страст и енергия. Те са дейни, но и хазартни по натура. Родени лидери, които се стремят към победа. Притежателите на кафяви очи са сексуални и чувствени и бързо привличат симпатиите на околните. Те са избухливи и дори агресивни, но пък тези им изблици бързо утихват.

Светло-кафяви очи

Хората със светло-кафяви, орехови очи са по-чувствителни и скромни, трудолюбиви са и са свикнали да разчитат само на себе си. Те винаги имат много приятели, защото трудно влизат в конфликти.

Светлосини очи

Хората със светлосини очи са романтични натури, много чувствителни, мечтателни и раними. Приемат присърце всичко и това ги прави капризни, сантиментални и склонни към депресии.

Ярко сини очи

Хората с ярко сини очи обаче са почти пълна противоположност. По принцип те са жестоки, изключително целеустремени, взискателни към себе си и към другите и вечно търсят разнообразие.

Сивооките хора са изключително трудолюбиви. Те са уравновесени, умни и практични. Отличават се с трезва преценка и това ги прави стабилни личности. Имат блестящ ум, но слабо развита интуиция.

Хората със сиво-сини очи знаят какво точно искат и твърдо отстояват интересите си. В същото време успяват да са спокойни и честни, независимо от обстоятелствата.

Притежателите на очи със сиво-зелен цвят са съвестни и трудолюбиви. Изключително прагматични личности, които имат напълно реален поглед върху живота.

Хората, които имат жълтеникави очи се срещат доста рядко. Тяхната непредвидимост минава всички граници. Тези, които са влезли в черния им списък, изпитват на гърба си цялата им негативна сила. Но с приятелите си те са най-добрите хора на света.

Вирни се горе