Toп 10 на добре задомените фолк звезди

Toп 10 на добре задомените фолк звезди

В средата на 80-те години най-желаната партия за мъжете плейбои бяха гимнастичките. В началото на демокрацията те бяха свалени от пиедестала от манекенките, а през последните години своя пик изживяват фолк звездите.

“Заварката” обикновено става в клубовете, където основната клиентела са бизнесмени и спортисти. Млади и не толкова, но богати. Именно това е и таргетът, където певиците са насочили своите стрели Амурови.

Mp3.bg. направи една импровизирана класация, в която са включени топ забивките на фолк звездите сред платежоспособните.

Галена

Галена намери любовта при Галин – наследникът на една от най-богатите фамилии във Великотърновския край. Той често върви с определението “Вафления бос” и се слави с това, че не пести средства за половинката си.

Преди няколко години той вдигна пищна сватба с друга фолк звезда – Десислава, но нещата там заскърцаха и приключиха. С Галена засега са щастливи и се радват на наследник. Двамата често се включват в благотворителни инициативи във Велико Търново, подкрепяни от кмета на града Румен Рашев.

Откакто е с Галин, фолк певицата често снима клиповете си зад граница, облича се само с маркови дрехи и обувки и успя да отнеме короната на своята близка приятелка Преслава за титлата Певица номер едно в димитровградската империя.

Мария

Мария и Димитър Андонов, син на бивш кмет на Благоевград, са сред най-стабилните семейства в попфолка. Двамата имат 5-годишен брак и дъщеря – Марая.

Фолкпевицата изживя голяма метаморфоза и през последните години изгради имидж на примерна семейна жена.

За съпруга си Мария е категорична, че не работи „наследник“ и не е милионерски син. Факт е обаче, че заедно с Галена са певиците, които снимат клиповете си на екзотични кътчета извън България, плаща парчета на автори като Кости, който е известен с високите си хонорари.

Мария и Димитър са вложили средства и в туризма, двамата стопанисват хотел в Банско.

Кали

Най-устатата фолк звезда Кали също се кротна, след като откри любовта в лицето на бизнесмена Антон Краус. Двамата признаха официално, че са заедно, когато им се роди сина Марк през 2009 година. Като семейство, макар и без подпис, двамата са дали само едно интервю заедно, поради простата причина, че бизнесменът не желае да влиза под светлините на прожекторите.

Антон Краус е син на Вилхелм Краус, транспортен министър в кабинета на Иван Костов.

Алисия

Преди няколко години Алисия предизвика така характерната завист в попфолка, след като оплете в мрежите си Валери Божинов. Тогава футболистът вкарваше по италианските стадиони, а по-късно се присъедини и към “милионерите” от Манчестър Сити.

Двойката бе сравнявана с модните икони в Англия – Виктория и Дейвид Бекъм. Имат син, който носи името на футболиста – Валери.

В края на миналата година обаче идилията завърши с гръм и трясък, тъй като Валери започна да бележи при актуалната плеймейтка Николета Лозанова. Нападателят е толкова влюбен в силиконката, че набързо му лепнаха прякора Николери. Бившата му половинка Алисия също не страда дълго и се намести в постелята на националния вратар Николай Михайлов.

Двамата не се крият, но и никога не са казали официално, че са заедно. Според клюката причина за това е бащата Борислав Михайлов, който не одобрявал връзката.

Емилия

За щедростта на президента на Локомотив Пловдив се носят легенди, както и за слабия му ангел към фолкпевиците. Той има сключен брак с Анелия, от която имат дъщеря Ивон.

Наскоро певицата хвърли бомбата, че двамата все още не са се развели официално. Така или иначе Коко Динев в момента живее под един покрив с Емилия, като двамата се радват на наследника си Иван.

Емилия трябва да има доста здрави нерви, тъй като в медиите често забъркват Динев с нейни колежки и поставят на изпитание връзката им.

Цветелина Янева

Цветелина Янева със сигурност е една от най-недолюбваните сред колежките си в попфолка. И причина за това е нейният невероятен възход през последните две години. Въпреки че произлиза от семейство на известни музиканти и не е сред компютърните гласове в жанра, блондинката трудно удържа обвиненията, че катери върховете с яка финансова протекция.

Досега тя никога не е говорила официално за своето гадже, но е публична тайна, че до нея е един от медийните магнати в момента.

Янева предизвиква възмущение сред колегите и феновете си и с факта, че на публични места се движи с охрана. И при нея е повече от видим високият стандарт, като певицата не пропусна на няколко пъти да покаже пред модни списания тузарския си гардероб.

Теодора

Теодора е топзвездата на Диапазон Рекърдс и със сигурност някаква част от успеха се дължи на факта, че тя дели постелята с шефа си Ненчо Касъмов.

Да си гадже с продуцента, си е нож с две остриета, тъй като за да парираш обвиненията, че си връзкарка, трябва да бачкаш двойно повече. Тръпката между Ненчо и Теодора е вече на няколко години, а в края на миналата година дори се заговори за сватба. Теодора се похвали с пръстен, което бе изтълкувано, че през 2011-а двамата могат да чуят Менделсон.

Андреа

Една от на-стабилните и предизвикващи любопитство двойки е на Андреа и боксьора Кубрат Пулев. Независимо че той често е на лагери, а нейните изяви са нощно време, връзката им изглежда бетон.

Явно това им дава и допълнителен допинг за успехи на техните поприща. Андреа определено е най-продуктивната изпълнителка в бранша, записа и дуети със световни звезди. Кубрат пък е неудържим на професионалния ринг и мачка съперниците си по пътя към златния пояс без загуба във вече 12 мача.

Лия

Звездата на Лия изгря в началото на този век и в продължение на 3-4 години тя бе сред най-актуалните в жанра. Песните й и до днес са актуални, но певицата отдавна слезе от голямата сцена.

Лия имаше разтърсваща връзка с висаджийския бос Димитър Димитров – Маймуняка, който бе взривен през 2002 година.

Певицата днес е омъжена за бизнесмена Георги Вълканов, син на бившия вицепрезидент на „Мултигруп“ Николай Вълканов. Двамата имат дъщеря. След като слезе от сцената, Лия се пробва като музикален продуцент, но бизнес начинанието претърпя фиаско.

Лия и съпругът й рядко влизат под светлината на прожекторите, като наш репортер ги засне преди няколко месеца в столичен клуб да се забавляват.

Деси

Тя беше известна сред феновете с прякора пернишката Шер заради визуалната прилика със световната звезда. Един от най-продаваните албуми в попфолка в края на 90-те е дуетният й със Тони Стораро “Имам само теб”. Именно Стораро изиграва ролята на сватовник на певицата с не толкова известния тогава бизнесмен Христо Ковачки. Двамата заживяват заедно през 2000 г., а две години по-късно сключват и брак в тесен кръг.

Семейният живот заменя фолк сцената, като през годините Деси направи няколко опита да напомни за себе си.

През 2005 година избухна скандал с нейната песен “Луд по теб”, тъй като клипът бе спонсориран от Общинска банка без знанието на съветниците. Може би скандал е силна дума, тъй като акционер в банката по това време е и съпругът й.

Вирни се горе