Стела Гечева получи приза "Мис Персенк-2019"

Стела Гечева получи приза "Мис Персенк-2019"

Миналия петък SPA хотел Персенк – град Девин, съвместно с Модна агенция Visages бяха любезни домакини на поредното светско събитие за тази година – Мис Персенк 2019. Сред популярните лица на фешън мероприятието беше и очарователната Евгения Калканджиева, която с интерес следеше представянето на едни от най-добрите си топмопмодели. В ролята на водеща и гост изпълнител на събитието влезе друга ослепителна дама и финалист от Гласът на България – Емилия Валенти. Голямата изненада на вечерта бяха група Б.Т.Р., които пяха свои вечни и хитови парчета. Гости на събитието бяха още Ромина Тасевска – Мис България 2010, Елизабет Методиева и победителката от миналата година – Габриела Чонина. Те бяха и членове на почетното жури, заедно с г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев от SPA хотел и Термален акапарк Прсенк. Всички те се насладиха на красотата и грацията на девойките и избраха най – достойните сред тях.

Конкурсът протече в три тура като момичетата представиха наложени брандове облекла и аксесоари – Iskra Art Gallery с дизайнер Искра Георгиева, слънчеви очила KWIAT, както и вечерните рокли на Ради Лазарова от модна къща BLiNK. Талантливата дизайнерка е носител на наградата “Златната игла” в категория млад дизайнер за 2019г.

Стела Гечева бе нградена с приза Мис Персенк. Хубавицата е на 19г. от Пловдив. Първа подгласничка на победителката стана Мария Мъркова на 21г. от град Пазарджик, а за втора подгласничка бе излъчена Стефани Симова. Тя е на 18г. и е от Брезник. Наградата Мис Термален аквапарк Персенк получи очарователната Стелияна Иванова. Новото лице на водния комплекс е на 18г. и също е от град Пловдив. Отличените момичета получиха подаръци, осигурени от домакини и партньори на събитието.

Вечерта продължи с изискана вечеря в ресторант – градина “Модър” . Стилното бижу се намира в Термален аквапарк Персенк и се отличава с модерна визия и уютна обстановка. Присъстващите се насладиха на елегантни ястия и ароматни вина на ВИ “Малката звезда”, които бяха истинско удоволствие за сетивата. В градината на ресторанта се намират уникални по вид беседки със скари на дървени въглища с възможност за самостоятелно приготвяне на вкусно барбекю от голямото разнообразие свежи меса, предлагащи се в “Модър”, а приятните емоции се допълват от красивата гледка към планината.

Нощен бар Downtown беше шумното продължение на купона, където моделите на Visages и цялата звездна компания купонясваха под звуците на модерни летни хитове. Часове преди събитието топмоделите на Visages взеха участие в лятна фотосесия по бански костюми в Термален аквапарк Персенк – водното бижу от семейството на Персенк. Комплексът разполага с различни басейни с минерална вода, атракции за малки и големи и разнообразни по вид заведения. Аквапаркът, освен щура и незабравима лятна ваканция, предлага и възможността за организиране на различни корпоративни мероприятия, сватби и семейни тържества.

Вирни се горе